Οι Άη Βασίληδες θα τρέξουν και πάλι στη Θεσσαλονίκη!

Μια διαδρομή αγάπης με τη συμμετοχή όλης της πόλης, ντυμένης στα κόκκινα, σας περιμένει στις 27 Δεκεμβρίου 2017! Πρόκειται φυσικά για το Santa Run, έναν θεσμό που έχει ήδη αγκαλιάσει τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, ως μια κίνηση αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Άλλοτε με σύντομες κι άλλοτε με μακρινές, δρομικές ή απλά περιπατητικές διαδρομές αγάπης, ευαισθητοποιούν και ενώνουν την κοινωνία.
Στις 27 Δεκεμβρίου 2017, η Θεσσαλονίκη ετοιμάζει την δική μας πορεία, με μια συμβολική κίνηση αλληλεγγύης. Φέτος, ένας μόνον σκούφος αρκεί να μας μεταμορφώσει σε SANTAS, για να γεμίσουμε με χαρά, άστεγα παιδιά και μητέρες. Ελάτε να στείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μήνυμα αγάπης και προσφοράς, να γίνουμε δορυφόροι μιας αυθεντικά διασκεδαστικής συνάντησης, να ταξιδέψουμε με ήχους και μελωδίες των LES AU REVOIR… και μαζί, παρέα να στηρίξουμε με χαμόγελο το Σπίτι της Μαρίας.
Το Ολυμπιακό Μουσείο με συνοδοιπόρο τον Δήμο Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν να φορέσετε τον σκούφο του SANTA! Στην καρδιά της πόλης, στην Πλατεία Αριστοτέλους, εκεί όπου χτυπά ο παλμός των Χριστουγέννων, ας στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα της αγάπης.

*27 Δεκεμβρίου 2017, Πλατεία Αριστοτέλους, Facebook event ΕΔΩ

 

Parallaxi