Κιλκίς: 56χρονος κατείχε πάνω από 4.000 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 16 κιλά καπνού

Ένας 56χρονος συνελήφθη χθες το βράδυ, στο Κιλκίς για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων και αλκοολούχων ποτών καθώς οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του περισσότερα από 4.000 λαθραία πακέτα τσιγάρων, 327 συσκευασίες καπνού και 180 αλκοολούχα ποτά.
 

Στον αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε ο 56χρονος αλλά και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4.086 λαθραία πακέτα τσιγάρων, λαθραίος καπνός συνολικού βάρους 16 κιλών και 350 γραμμαρίων καιοι φιάλες αλκοολούχων ποτών, για τις οποίες δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα παραπάνω λαθραία προϊόντα όπως και το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο. Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και ένα εργαλείο με σιδερένια λάμα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς. Στο μεταξύ στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, άλλοδαποί οι οποίοι διαπιστώθηκε ότι κατείχαν συνολικά 1.117 λαθραία πακέτα τσιγάρα και 26 αδασμολόγητες συσκευασίες καπνού. στο κέντρο πόλης αλλά και στην περιοχή της Ανάληψης.

Τα αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και συσκευασίες καπνού κατασχέθηκαν, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ:dikaiologitika.gr