Ο Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου υποψήφιος δήμαρχος ;

Ο στυλοβάτης των συνδυασμών Βοργιαζίδη- Ουσουλτζόγλου ανεξαρτητοποιήθηκε. Σκληρές κατηγορίες περί πολιτικής ηθικής.

Με βαριές εκατέρωθεν κατηγορίες δήλωσε την αποχώρηση από την ομάδα της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας ο πρώην πρόεδρός του και στενότατος συνεργάτης της Ουσουλτζόγλου Χαρίκλειας και του κομιστή του πολιτικού της δαχτυλιδιού κο. Βοργιαζίδη.

Ο γνωστός γιατρός άφησε βαρύτατες αιχμές και υπονοούμενα κατά του σημερινού δημάρχου και των πεπραγμένων του, ο οποίος αντεπιτέθηκε με ευθεία επίθεση κατά του κου. Χατζηαθανασίου αναφερόμενος σε έλλειμμα πολιτικής ηθικής. Στην παγωμένη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε κατά τη συνεδρίαση έμεινε ξεκάθαρη η εικόνα ότι η ομάδα των επιστήθιων συνεργατών της κας. Ουσουλτζόγλου έγινε σκόνη και θρύψαλα. Τις σκηνές απείρου κάλλους παρακολουθούσε με ενδιαφέρον και έτερος πρώην σύντροφος της κοινής παρέας Ουσουλτζόγλου- Βοργιαζίδη – Χατζηαθανασίου, ο σημερινός αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και αιώνιος δημοτικός σύμβουλος κος. Μιχάλης Σουμελίδης .

Ο πρώην υπάλληλος του δημόσιου ΚΤΕΟ πρωταγωνίστησε στις τελευταίες εκλογές στο συνδυασμό του πρώην υποψήφιου δημάρχου Κ.Καραπαναγιωτίδη. Ο έμπειρος πολιτικός Καραπαναγιωτίδης παρότι εν ενεργεία αντιπεριφερειάρχης και έχοντας στο πλευρό του και τον κο. Σουμελίδη δεν εξελέγη δήμαρχος ενώ ο κύριος Σουμελίδης κατάφερε να εκλεγεί και να καταλάβει ο ίδιος θεσμικό θώκο.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες ο κος. Σουμελίδης πρώην αντιδήμαρχος της κας. Ουσουλτζόγλου, σύντροφος στον ίδιο συνδυασμό με τον κο.Βοργιαζίδη κ ατυχησάν πολιτικό πρωτοπαλίκαρο του κου. Καραπαναγιωτίδη βρίσκεται σε ζυμώσεις με πρόσωπο , επίσης πρώην αντιδήμαρχο της κας. Ουσουλτζόγλου , προκειμένου να τον στηρίξει σε ενδεχόμενη υποψηφιότητα για δήμαρχο Βέροιας.

 

Ποια θα είναι η τύχη ενός τέτοιου εγχειρήματος και μέχρι πότε ο λαός του δήμου Βέροιας θα ψηφίζει την κα. Ουσουλτόγλου ή κάποιον πρώην αντιδήμαρχό της για δήμαρχο θα φανεί στο απώτερο μέλλον. Ο Θεός βοηθός.

A.O.