Δήλωσε παραίτηση ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης από το Δημοτικό Συμβούλιο Βεροίας.

Παραιτήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας ο Δημοτικός Σύμβουλος και  πρώην υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Καραπαναγιωτίδης. Ο πρώην Νομάρχης και Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αιφνιδίασε με την κίνησή του, η οποία έγινε ξαφνικά και χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι σχετικό που να δημιουργεί αντίστοιχες πιθανολογήσεις. Στην πολιτική του πορεία είχε θριαμβεύσει στις νομαρχιακές εκλογές όπου είχε εκλεγεί από τον πρώτο γύρο απευθείας με αντίπαλό του τον πρώην δήμαρχο Βέροιας Μ. Χασιώτη. Επίσης είχε εκλεγεί επανειλημμένα με κορυφαία σειρά σε άλλες αιρετές πολιτικές θέσεις. Το κεφάλαιο Καραπαναγιωτίδης δεν φαίνεται να κλείνει και αναμένεται σύντομα δυναμική επανεμφάνιση σε δημόσιο ρόλο, που σκέφτεται προσεκτικά ο ίδιος με τους συνεργάτες του.

Πρώτος  επιλαχών στη θέση του παραιτηθέντα είναι ο Γ. Μιχαηλίδης, υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές με τον Κ. Καραπαναγιωτίδη, πρώην δημοτικός Σύμβουλος και αντιδήμαρχος με συνδυασμό της κας. Χαρίκλειας Ουσουλτζόγλου και επίσης πρώην γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ.

Ο γνωστός δικηγόρος κος. Ιωάννης Παπαγίαννης, επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Βεροίας δήλωσε πληροφορούμενος απευθείας από τον Κ. Καραπαναγιωτίδη την παραίτησή του: «Τιμούμε τη δράση του πολιτικού και ανθρώπου Κ. Καραπαναγιωτίδη, που με το ρόλο του στα κοινά υπηρέτησε έντιμα, με ήθος και ανιδιοτέλεια τον τόπο, χωρίς φανατισμούς και διακρίσεις».