Στις πλαγιές του Βερμίου εξαφανίζεται ο «άτακτος» πρώην αιρετός ενόψει της επιστροφής στην Ημαθία του απατημένου συζύγου κυρίου Σ.

Επιστρέφει μαινόμενος ο απατηθείς από τον πρώην αιρετό σύζυγος από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από τη Γερμανία. Θα βρίσκεται τον επόμενο μήνα- ίσως και περισσότερο- αν χρειαστεί- όχι μόνο για τις καλοκαιρινές του διακοπές αλλά και για να περιποιηθεί καταλλήλως τον πρώην αιρετό, ο οποίος διατηρεί μακροχρόνια πλέον σχέση με τη γυναίκα του.

 

 

 

 

Αφού περάσει από το χωριό του, που σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες βρίσκεται στα Πιέρια Όρη, για να διαδώσει τα καθέκαστα στους φίλους και συγγενείς, δήλωσε σε δικηγόρο που σχετίζεται με την υπόθεση, ότι θα αναζητήσει τον πρώην αιρετό που εξαιτίας του διαλύθηκε η οικογένεια του και θα του ζητήσει εξηγήσεις δημόσια, πολύ πιθανόν σε κεντρικό σημείο της Βέροιας. Θεωρείται, σύμφωνα με πληροφορίες που δεν διαψεύστηκαν, ότι θα αναζητήσει και την σύζυγο του πρώην αιρετού για να την ενημερώσει αναλυτικά για τις δραστηριότητες του κανακάρη της, γιατί μάλλον- όπως εξάλλου συνήθως συμβαίνει- αυτή δεν γνωρίζει τίποτα και θα το μάθει τελευταία.

Ο πρώην αιρετός, ο οποίος διαδίδει μέσω γνωστού ετέρου «άτακτου» και «ζωηρού» πολιτευτή- στενού συνεργάτη του- που προσφάτως χώρισε, ότι είναι γενικώς «γάτα», φημολογείται ότι ακόμα συνεχίζει να συνευρίσκεται σε ερωτική φωλιά με την πέτρα του σκανδάλου και διατηρεί καυτή τη σχέση του παρά το προχωρημένο της ηλικίας του. Μάλλον όμως, όπως λέει πρώην στενός του φίλος που τον εγκατέλειψε βλέποντας αυτά που κάνει, θα προτιμήσει να εξαφανιστεί στην ιδιόκτητη έπαυλή του- βίλα των σκανδάλων- κάπου στις πλαγιές του Βερμίου, ώστε να ρίξει στάχτη στα μάτια, παίζοντας ανενόχλητος με το εγγόνι του, αφού πρόσφατα έγινε παππούς, προκειμένου να δυσχεράνει τη δυνατότητα ξαφνικού ατυχούς συναπαντήματος με τον μαινόμενο κύριο Σ..

Α.Ο.