Κάηκε η χώρα, κάηκε η ηθική μας, απανθρακώθηκε η ψυχή μας.

«Δικοί μας άνθρωποι, δικοί μας συνάνθρωποι σε μια νύχτα αγωνίας, οργής και φόβου. Κάηκε η χώρα, κάηκε η ηθική μας, απανθρακώθηκε η ψυχή μας.

Τι σημασία έχουν οι παραιτήσεις (αν γίνουν). Τι σημασία έχουν οι ίδιες εικόνες που βλέπουμε κάθε χρόνο… (θα τις ξεχάσουμε). Σημασία έχει να αλλάξουμε. Εμείς -ξέρετε… τα τσιγάρα, τα BBQ, οι οξυγονοκολησεις, τα χόρτα που αφήνουμε …η απληστία συμφερόντων. Ολα αυτά τα φοβερά αμαρτήματα σε μια κοινωνία που αυτόπυρπολείται σε όλα….

Απανθρακώθηκε το μυαλό μας και η ηθική. Αυτή την ευλογημένη ΧΩΡΑ την αφήσαμε απροστάτευτη απο όλους… κάτοικους και ξένους. Τι κι αν φωνάζουν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ οι πυροσβέστες για έλλειψη μέτρων – εφοδίων – υλικών και ανθρώπων εκπαιδευμένων, τι κι αν φωνάζουν ολα SOS. ΟΛΑ παραμένουν «ανύπαρκτα».

Η όμορφη Ελλάδα όμορφα καίγεται και πνίγεται. Δεν χρειαζόμαστε κύριοι καμία κροκοδείλια δήλωση. Μας αφήνει αδιάφορους. Πράξεις θελουμε που να μιλούν… Αχ Ελλάδα μου δεν χρειάζεται πόλεμος, τον δημιουργούμε μόνοι μας. Χώρα μου αγαπημένη, συνάνθρωποί μου συγνώμη …συλλυπητήρια. Ο καθένας ας σκεφτεί και ας πράξει .

Αλκηστις Πρωτοψάλτη