Δημοτικό  συμβούλιο Βέροιας: Σκηνές απείρου κάλλους μεταξύ δημοτικών συμβούλων ομάδας Βοργαζίδη

Αναστάτωση και διαξιφισμοί σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας προκλήθηκε με αφορμή επιθετικές εκφράσεις του προέδρου και εκλεκτού του Σύριζα Ημαθίας κου. Τσαπαρόπουλου με αναφορές σε «δεσποτάδες» και χρηματισμούς για τις κινητοποιήσεις για το σκοπιανό ζήτημα.

Σε έντονη κατάσταση δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης καταφέρθηκαν ενάντια στις συμπεριφορές του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και εκλεκτού του κου. Βοργιαζίδη.

Δεν έφθαναν όμως μόνο αυτοί. Και ο έγκριτος και έμπειρος δημοτικός σύμβουλος κος. Μαυροκεφαλίδης εκδήλωσε τη δυσαρέσκειά του κατά του κου. Τσαπαρόπουλου, παρότι εκλέχτηκαν και οι δύο με το συνδυασμό του κου. Βοργιαζίδη, αλλά οι πολιτικοί δρόμοι τους φαίνεται να χωρίζουν.

Με αυστηρό ύφος ο σεβάσμιος εκπαιδευτικός Μαυροκεφαλίδης εξανέστη όταν ο κος. Τσαπαρόπουλος έδειξε να τον αγνοεί και να αδιαφορεί για το αίτημά του να πάρει το λόγο. «Δεν θα μας καθηλώσετε» κύριε Τσαπαρόπουλε είπε ο κος. Μαυροκεφαλίδης. «Δεν θα μας διαφεντεύετε». Η αντιπαράθεση αυτή όξυνε τα πνεύματα και παρευσισκόμενη πολίτις, η κα. Ανθούλα Σιδηροπούλου» συμπλήρωνε, αναφερόμενη στον κο. Τσαπαρόπουλο, στέλεχος του Σύριζα Ημαθίας: «Είσθε φασίστας» κύριε Τσαπαρόπουλε.

Advertisements