Δημόσιο απολογισμό θα κάνει ο δήμαρχος Βέροιας;

Δριμεία κριτική δέχτηκε ο δήμαρχος Βέροιας Κ. Βοργιαζίδης με αφορμή το γεγονός ότι σε όλη την διάρκεια της θητείας του δεν έχει προβεί σε Δημόσιο απολογισμό.

( Αδέσποτοι σκυλιά -αγέλες στο πάρκο ελιάς )

Σύμφωνα με την νομοθεσία προβλέπεται η δυνατότητα δημόσιου απολογισμού του δημάρχου προς τους πολίτες μία φορά ανά έτος. Σε πολλούς γειτονικούς δήμους αλλά και παλαιότεροι δήμαρχοι στη Βέροια έκαναν δημόσιο απολογισμό.

(«κολυμβητήριο» Βεροίας)

Ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Βέροιας και υποψήφιος Δήμαρχος Ιωάννης Παπαγιάννης έθεσε το ζήτημα κατά την προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση στο Δημοτικό συμβούλιο Βέροιας. Ο γνωστός Δικηγόρος προσκάλεσε τον Κ. Βοργιαζίδη να απολογηθεί δημόσια μπροστά στους πολίτες για το έργο του και να μην αποφεύγει να εμφανιστεί δημόσια και να κάνει ανοικτό διάλογο για τα πεπραγμένα του.

 

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιωάνης Παπαγιάννης αναρωτήθηκε γιατί μετά από 8 χρόνια του κου. Βοργιαζίδη ως δήμαρχος και αντιδήμαρχος ο τελευταίος αποφεύγει το δημόσιο απολογισμό σε δημόσιο χώρο. «Μήπως γιατί γιατί δεν έχει κανένα αξιόλογο έργο να παρουσιάσει η διοίκηση Βοργιαζίδη στους πολίτες του Δήμου Βέροιας;» είπε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης. 

 

 

( Γέφυρα  αδελφών Κούσιου ) 

          

Advertisements