Πρόεδρος Φυτείας: «Θα μας φάνε τα αδέσποτα». Τι κάνουν οι αρμόδιοι στο Δήμο Βέροιας

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες και τα έντονα παράπονα πολιτών από τις επιθέσεις αδέσποτων ζώων, κυρίως σκύλων μεμονομένων ή σε αγέλες.

Τα κρούσματα είναι πολλά και αυξάνονται και πολλοί συμπολίτες βρέθηκαν ακόμα και στο νοσοκομείο ή τραυματισμένοι. Η κατάσταση δεν φαίνεται να βρίσκει σοβαρή λύση. Η αγανάκτηση των πολιτών μεταφέρεται στους υπεύθυνους του δήμου Βέροιας αλλά δεν υπάρχει καμία βελτίωση.

Το θέμα τέθηκε για άλλη μια φορά στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας, αυτή τη φορά όχι από τον συνήθη καταγγέλλοντα επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης γνωστό Δικηγόρο κο. Ιωάννη Παπαγιάννη αλλά από τον πρόεδρο της Φυτειάς και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας κο. Αγγέλου.

Το πρόβλημα διογκώνεται και εκτός του αστικού ιστού της Βέροιας και τα αδέσποτα ζώα έχουν κατακλύσει και την ύπαιθρο της Βέροιας. Ο χαίρων ευρύτατης εκτίμησης «Πρόεδρος των Προέδρων» κος. Αγγέλου, με έντονο τρόπο απαίτησε λύση και όχι λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις: «Δεν είναι εδώ και ο κ. Κορωνάς για τα αδέσποτα, έχω στείλει και έγγραφα, ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ», είπε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο κος. Αγγέλου, που αυτή τη φορά ο πρόεδρος του σώματος του έδωσε το λόγο για να μιλήσει.