Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης διαμαρτύρονται γιατί ασκήθηκε κριτική σε πρώην αντιδήμαρχο της Ουσουλτζόγλου

Πατσίκας Ζήσης: «Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης διαμαρτύρονται γιατί ασκήθηκε κριτική σε πρώην αντιδήμαρχο της Ουσουλτζόγλου, της οποίας αντιδήμαρχος ήταν και ο Βοργιαζίδης»

Οξεία κριτική άσκησε ο δημοτικός σύμβουλος Ζ. Πατσίκας τόσο κατά μελών της πρώην δημοτικής του ομάδας όσο και πρώην και νυν αιρετών και αντιδημάρχων της πρώην δημάρχου Ουσουλτζόγλου. «Δυστυχώς η ομάδα αυτή δεν μπόρεσε ποτέ να λειτουργήσει ως τέτοια και να υπηρετήσει αποτελεσματικά την βελτίωση της ζωής των πολιτών. Το σημαντικότερο; Δεν μπόρεσε να αποτελέσει για τους Βεροιώτες, μια εναλλακτική επιλογή εξουσίας για την πόλη.

 

Δεν μπόρεσε να αποτελέσει την ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει. Σταδιακά εκφυλίστηκε σε όργανο προώθησης της προσωπικής ατζέντας του καθενός. Πρόσφατα φτάσαμε στο σημείο μέσα στο Δ.Σ να διαμαρτύρονται δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης γιατί ασκήθηκε κριτική σε αντιδήμαρχο της τέως Χαρούλας Ουρσουλτζόγλου, της οποίας αντιδήμαρχος ήταν επίσης και ο σημερινός Δήμαρχος Κ. Βοργιατζίδης! Σε αυτήν την ιλαροτραγωδία μου είναι αδύνατον να συμμετέχω», δήλωσε ο κος. Πατσίκας.