ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΧΩΡΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΔ: «Ο κ. ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ»

Σχολιάζοντας τις καταγγελίες στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, πως 126 ακίνητα στην Π.Ε. Ημαθίας πρόκειται να εκχωρηθούν στην ΕΤΑΔ ΑΕ, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Ιωάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αυτά είναι τα επακόλουθα όταν έχεις μια ανεκδιήγητη δημοτική αρχή που παρακολουθεί ασθμαίνοντας τις εξελίξεις, δεν πέτυχε να περιέλθουν στην κυριότητα του Δήμου ακίνητα μέσα στην πόλη της Βέροιας που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν επ’ ωφελεία τόσο των πολιτών όσο και της διοίκησης, ακίνητα που θα μπορούσαν να ανακαινισθούν και να παραδοθούν σε χρήση, όπως για παράδειγμα το πρώην δικαστικό Μέγαρο στην πλατεία Ωρολογίου.

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά ο κύριος Βοργιαζίδης δεν ανέλαβε καμία αποτελεσματική πρωτοβουλία προς την κατεύθυνση αυτή, παρέμεινε κομπάρσος και παρατηρητής των εξελίξεων. Αυτές, όμως, οι πρωτοβουλίες προϋποθέτουν σοβαρή προεργασία σε κάθε επίπεδο, σωστούς χειρισμούς, πυγμή και αποφασιστικότητα. Χαρακτηριστικά που απουσιάζουν παντελώς από τη νυν αιρετή διοίκηση του Δήμου».