ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ: «Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΒΕΡΟΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ»

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Αντιδημάρχου Τουρισμού Βασίλη Λυκοστράτη στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΚΟΥ FM 99.6 και στην εκπομπή «Λαϊκά και Αιρετικά» την Τρίτη 18/9/2018 ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Ιωάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Λυκοστράτης προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, να εξηγήσει τη θλιβερή ανυπαρξία της δημοτικής αρχής στο κορυφαίο ζήτημα της προώθησης του τουριστικού προϊόντος στον τόπο μας. Η αλήθεια είναι μία: εν έτει 2018 δεν υπάρχουν δημόσιες τουαλέτες στα κορυφαία αξιοθέατα της Βέροιας!

Και ενώ ο ίδιος διαπίστωσε το προφανές, πως είναι απαραίτητες οι τουαλέτες για την εξυπηρέτηση των τουριστών που φτάνουν στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου, στην Μπαρμπούτα κτλ. εδώ και οχτώ χρόνια που βρίσκονται σε θέση ευθύνης δεν έχουν κατορθώσει να δώσουν μια μόνιμη ή έστω προσωρινή λύση. Αυτή η κοροϊδία σε βάρος των Βεροιωτών και των επισκεπτών της πόλης δεν επιτρέπεται να συνεχιστεί.

Σε μια εποχή που αναζητούμε στον τουρισμό πολύτιμες ανάσες για το δήμο μας, είμαστε όμηροι του κ. Βοργιαζίδη και των συνεργατών του που δεν μπορούν να πράξουν ούτε τα αυτονόητα, πόσο μάλλον να θέσουν την ανάπτυξη του τουρισμού ως απόλυτη προτεραιότητα και να υλοποιήσουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την εξωστρέφεια του δήμου της Βέροιας, την ανάδειξη και προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του».