Τα linasexclusive jewels «κερδίζουν» το στοίχημα της ανάπτυξης!

H επιχείρηση «linasexclusive jewels by Toupektsi» είναι ένα νέο δυναμικό brand στο χώρο του χειροποίητου κοσμήματος, η οποία αναπτύσσεται στην ελληνική αγορά με ιδιαίτερα μεγάλες προοπτικές, συνδυάζοντας ποιότητα με εξαιρετικά φιλικές τιμές.

Όπως αναφέρει η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης κα Ελισάβετ Τουπεκτσή η επιχείρηση παρά το γεγονός ότι λειτουργεί από τα τέλη του 2012 εντούτοις το μεγάλο άνοιγμα πραγματοποιείται τα τελευταία δύο χρόνια.Η κα  Ελισάβετ Τουπεκτσή κ η κόρη της Λίνα, η οποία σχεδιάζει τα κοσμήματα,  διαβλέποντας ότι η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες , κέντρισαν το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού, δημιουργώντας κοσμήματα με ένα υλικό που μέχρι τότε είχε άλλες χρήσεις.

 

 

Το Λινάρι η αλλιώς κερωμένος σπάγκος έγινε η βάση κ η αφετηρία της αναγνώρισης για την ελληνική επιχείρηση από τη Βέροια που ενώ ξεκίνησε δειλά με έδρα την οικία κ πολλά όνειρα, σήμερα έχει γραφεία κ show room στη Βέροια, με πολύ μεγάλο αριθμό συνεργατών σε όλη την Ελλάδα αλλά κ άνοιγμα από το 2015 στο εξωτερικό. Στα σχέδια είναι να συμμετέχουν πλέον κ σε εκθέσεις στο εξωτερικό κ συγκεκριμένα στο Παρίσι έτσι ώστε να κάνουν το Λινάρι κ τα linasexclusive jewels by Toupektsi γνωστά σε όσο περισσότερες χώρες γίνεται.

Η επιχείρηση αυτή τη στιγμή έχει καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα στην δύσκολη κ απαιτητική Ελληνική αγορά μέσα στην κρίση ενώ προσπαθεί να πετύχει αξιόλογες συνεργασίες στο εξωτερικό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια της Διεθνούς εκθέσεως της Θεσσαλονίκης φέτος με τιμώμενη χώρα την Αμερική έγιναν μεγάλες προσπάθειες συνεργασίας με Έλληνες ομογενείς κ το επόμενο ταξίδι της κας Τουπεκτσή στην Αμερική κ συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη θα γίνει με σκοπό την εξάπλωση των κοσμημάτων μέσω της Παναμερικανικής κοινότητας ομογενών σε όσο περισσότερες πολιτείες γίνεται.

Όπως τονίζει ο κα Τουπεκτσή ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια και η επιχείρηση αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς γεγονός που αποδεικνύει το πόσο πετυχημένο είναι το concept. Παρά το γεγονός ότι η ανάπτυξη των linasexclusive jewels έχει ξεπεράσει ακόμα και τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις, η κα Τουπεκτσή  προχώρα με αργά και σταθερά βήματα το στρατηγικό της πλάνο.

 

Η φιλοσοφία των linasexclusive jewels είναι προσανατολισμένη στη σύγχρονη γυναίκα που εργάζεται σκληρά αλλά θέλει να έχει πάντα μια προσεγμένη εμφάνιση. Έτσι από το πρωί μέχρι το βραδύ ένα pencil φόρεμα που υπάρχει αρκετό καιρό στην ντουλάπα μεταμορφώνεται με ένα νέο χειροποίητο κόσμημα κ δίνει την αυτοπεποίθηση που πρέπει να έχει κάθε κυρία.

Όσες επιχειρήσεις θέλουν μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ 6946844601 με την κα Τουπεκτσή για να δειγματιστούν την νέα συλλογή κ να γνωρίσουν από κοντά ανθρώπους που κάνουν εδώ κ 6 χρονιά το ο όνειρο τους πράξη.