Ο πρώην αντιδήμαρχος της Ουσουλτζόγλου κος. Δάσκαλος πίσω από τη φερόμενη υποψηφιότητα για το Δήμο Βέροιας του πρώην αντιδημάρχου της κας. Ουσουλτζόγλου κου. Παυλίδη;

Σύμφωνα με φήμες από το περιβάλλον της ΔΕΥΑΒ, χώρο εργασίας του πρώην αντιδημάρχου κου. Δάσκαλου- για τον οποίο στο απώτερο παρελθόν είχε ακουστεί ότι ενδιαφέρεται για δήμαρχος Βέροιας- ο προβεβλημένος σε σταυρούς προτίμησης μηχανικός σκέφτεται σοβαρά να μπει μπροστά στον αγώνα υπέρ του πρώην συναδέλφου του στα δημοτικά έδρανα επίσης αντιδημάρχου της κας. Ουσουλτζόγλου κου. Παύλου Παυλίδη.

Πηγαδάκια αναφέρουν ότι ενδεχομένως ο κος. Δάσκαλος να επιχειρήσει να είναι και- γιατί όχι- και υποψήφιος. Τι τύχη θα είχε ένα τέτοιο εγχείρημα μένει να το δούμε εφόσον ανακοινώσει επίσημα κάτι τέτοιο τόσο ο κος. Παυλίδης όσο και ο κος. Δάσκαλος. Τι θα κάνει ο επίσης πρώην αντιδήμαρχος της κας. Ουσουλτζόγλου και κομιστής του πολιτικού της δακτυλιδιού για τη δημαρχία κος. Βοργιαζίδης και που θα βρεθεί ευήκοο πολιτικό ακροατήριο θα φανεί στο άμεσο μέλλον. Πάντως φαίνεται ότι ο κος. Δάσκαλος είναι κοντά στον κο. Παυλίδη, ο οποίος, παρά τα όσα περί αντιθέτου λέγονται και παρά την με βαρύτατες καταγγελίες μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Βέροιας από το συνεργάτη του κου. Βοργιαζίδη και πρώην κοινό «συναγωνιστή» στον ίδιο δημοτικό συνδυασμό κο. Διαμάντη, είναι έτοιμος να πέσει στην προεκλογική μάχη, έχοντας από κοντά του τουλάχιστον έναν ακόμα πρώην αντιδήμαρχο της κας. Ουσουλτζόγλου, τον παλιό αυτοδιοικητικό της Βέροιας, πρώην εργαζόμενο στο δημόσιο ΚΤΕΟ, κο. Σουμελίδη.

 

 

Μένει να δούμε μήπως θα ενδιαφερθεί για τις εκλογές, για μια νέα, δυναμική θητεία, η ίδια η κα. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου, ξαναμαζεύοντας υπό τη σκέπη της όλα τα ανωτέρω πρώην στελέχη της.