ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟ: ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΕ ΛΥΓΕΡΟ, ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΝΟΓΛΟΥ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Σχολιάζοντας τις ραγδαίες εξελίξεις στο Σκοπιανό, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Ιωάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Παρά τις ασφυκτικές πιέσεις που ασκήθηκαν, η Ντροπή των Πρεσπών, μετά το δημοψήφισμα στα Σκόπια, έχει ήδη, κατ’ ουσία, χρεοκοπήσει. Οι πολιτικές εξελίξεις προβλέπονται ραγδαίες, τόσο στη γείτονα χώρα, όσο και στην Ελλάδα.

Για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των δημοτών της Βέροιας γύρω από αυτό το μείζονος σημασίας εθνικό θέμα, και με δεδομένη την πλήρη αδιαφορία της δημοτικής αρχής να προχωρήσει στην έκδοση, έστω, ενός ψηφίσματος για το Σκοπιανό, προχωρούμε σε συνεργασία με το νεοσυσταθέντα πολιτιστικό σύλλογο «Μακεδονικό Ρόδακα» στη διοργάνωση σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων σε ολόκληρο το δήμο μας, ώστε οι πολίτες να γνωρίσουν από καταξιωμένους και έγκριτους ομιλητές την Αλήθεια, για το πώς επιχειρείται η συγκρότηση ενός Έθνους με κλοπιμαία υλικά.

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου και ώρα 18.30, στην πόλη της Βέροιας, στην Ελιά, με ομιλητές το στρατηγικό σύμβουλο Νίκο Λυγερό και τον Διεθνολόγο, λέκτορα της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. Βενιαμίν Καρακωστάνογλου. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Στρατηγός ε.α Φράγκος Φραγκούλης. Θα ακολουθήσουν ανάλογες εκδηλώσεις στην ιστορική έδρα του Δήμου μας, στη Βεργίνα, στο Μακροχώρι κ.α.

Για εμάς, αυτή την κρίσιμη ώρα της ευθύνης και της εθνικής αξιοπρέπειας, ο Μακεδονικός Αγώνας συνεχίζεται».