Τι λένε οι οδηγοί του ΟΑΣΘ για τα πασαλάκια σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

«Οι εργαζόμενοι στην Αστική Συγκοινωνία Θεσσαλονίκης πολλές φορές στο παρελθόν έχουμε καταγγείλει την

αδιαφορία Δήμων, φορέων και πολιτείας για την αντιμετώπιση του (χαοτικού) κυκλοφοριακού προβλήματος στην πόλη της Θεσσαλονίκης», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των εργαζομένων του ΟΑΣΘ αναφορικά με την τοποθέτηση πασαλακίων σε δρόμους της πόλης.

«Οφείλουμε όμως αντιστοίχως να επισημαίνουμε και να στηρίζουμε τη λήψη θετικών μέτρων που συμβάλλουν στη διευκόλυνση μετακίνησης και εξυπηρέτησης των χιλιάδων καθημερινών επιβατών της αστικής συγκοινωνίας.

Στηρίζουμε την πρωτοβουλία του δήμου Θεσσαλονίκης για την έναρξη τοποθέτησης πλαστικών οριοδεικτών οδοστρώματος και να μεταφέρουμε αρχικώς την ικανοποίηση του συνόλου των επιβατών που στα σημεία τοποθέτησης διέρχονται πλέον χωρίς τις επίπονες καθυστερήσεις, αλλά και την απαίτηση όλων μας για επέκταση του μέτρου και υιοθέτησή του και από τους υπόλοπους Δήμους του Πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Επιτέλους θα πρέπει να αντιληφθούν κάποιοι ότι οι δημόσιοι χώροι και δρόμοι δεν αποτελούν προέκταση καταστημάτων και στάθμευσης οχημάτων», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή : seleo