Αυτόν που στηρίζει, ποιος θα τον στηρίξει;

Γελάνε μέχρι και τα …αδέσποτα στην αγαπημένη μας πόλη με τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στην υπέροχη πόλη μας με φόντο τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο, κάποιοι, αφού για αρκετές ημέρες έκαναν τους ανήξερους για μια συγκεκριμένη υποψηφιότητα, εξέδωσαν την προηγούμενη Παρασκευή δελτίο τύπου. Σε αυτό εκφράζεται η στήριξη τους σε συγκεκριμένη υποψήφια, η οποία, όπως αναφέρουν, έχει εξασφαλίσει δήθεν και τη στήριξη της αρμόδιας Κεντρικής Επιτροπής Αυτοδιοίκησης του κόμματος στο οποίο ανήκει.

Φαίνεται λοιπόν πως απέναντι στον νυν δήμαρχο επέλεξαν να δώσουν απόλυτα κομματικά χαρακτηριστικά στη μάχη του Δήμου, στηρίζοντας μια πρώην βουλευτή, πρώην αντινομάρχη πρώην περιφερειακή σύμβουλο, ένα βήμα πριν την αποστρατεία, για τη νέα αρχή που έχει ανάγκη ο δήμος μας…

Το αν έλαβαν τη σωστή απόφαση θα φανεί σε μερικούς μήνες, αν τελικά το εγχείρημα θα προχωρήσει μέχρι τέλους. Έχω, όμως, μια απορία. Πόσο μπορεί να στηριχθεί κανείς σε ένα πρόσωπο, που φέρεται να ηγείται αυτής της πρωτοβουλίας (πίσω από την οποίαν κρύβεται ο γνωστός κύριος από την Αλεξάνδρεια που θέλει να παρεμβαίνει στα δημοτικά θέματα της Βέροιας) ο οποίος «ηγέτης» στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές δεν κατάφερε να εκλεγεί καν δημοτικός σύμβουλος εκτός εάν προσμετράται στις επιτυχίες του πως εξελέγη Πρόεδρος ενός οργάνου, όντας ο μοναδικός υποψήφιος!

Όσο για κάποιους από τους υπόλοιπους της …ντριμ τιμ, επιτρέψτε μου να έχω βάσιμες αμφιβολίες για το αν τους ξέρουν πέρα από τη γειτονιά τους…  Βλέπετε, τα καλά της μικρής πόλης είναι ότι όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας…  

 

Αγησίλαος Βεροιώτης