Καλπάζει για το Δήμο Βέροιας ο Γιάννης Παπαγιάννης

Πανέτοιμος για το Δήμο Βέροιας φαίνεται, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο και υποψήφιος Δήμαρχος κος. Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης.

Ο γνωστός Δικηγόρος, ο οποίος ασκεί γόνιμη αντιπολίτευση από την πρώτη ημέρα που εκλέχτηκε, έχει καταρτίσει πλήρες πρόγραμμα με ρεαλιστικές και βιώσιμες προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματα και την ελπιδοφόρα προοπτική στο Δήμο Βέροιας. Παράλληλα ο διακεκριμένος νομικός και Επ. Καθηγητής Πανεπιστημίου έχει κοντά του στελέχη από όλους τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς χώρους, έτοιμα τόσο να δράσουν προεκλογικά όσο και να εργαστούν μετεκλογικά για το μέλλον του Δήμου Βέροιας. Μάλιστα οι πληροφορίες μας λένε ότι κοντά στον αγώνα του Ιωάννη Παπαγιάννη είναι ήδη ένα πλήρως καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό που εκπροσωπεί υποψηφίους τόσο για το δημοτικό συμβούλιο όσο και τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες που αγγίζει ήδη τον αριθμό των διακοσίων (200) ανθρώπων.

Ο γνωστός επιστήμονας εργάζεται μεθοδικά και προγραμματισμένα ώστε να υλοποιήσει το σύνθημα του συνδυασμού του «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» ότι «Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα», «Ευημερία, αλληλεγγύη, εθνική αξιοπρέπεια».