Λαμπερά εγκαίνια για τα linasexclusive jewels στη Βέροια

Λαμπερά εγκαίνια και αγιασμό έκανε τη Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 το γραφείο-ShowRoom της κας Ελισάβετ Τουπεκτσή που βρίσκεται στην οδό Πλ. Ρακτιβάν (Ωρολογίου) 2, 2ος όροφος, στη Βέροια.


Πλήθος επισήμων του πολιτικού κ επιχειρηματικού κόσμου αλλά και φίλοι τίμησαν με την παρουσία του την εκδήλωση για το νέο βήμα της κας Ελισάβετ Τουπεκτσή που διευθύνει την εταιρεία linasexclusive jewels by Toupektsi αλλά κ της κόρης της Λίνας που έχει την αποκλειστική επιμέλεια του σχεδιασμού κάθε νέας συλλογής. Μητέρα κ κόρη καλωσόρισαν τον κόσμο κ τους έδειξαν την χειμερινή συλλογή χειροποίητων κοσμημάτων καθώς και τα χριστουγεννιάτικα γούρια του 2019 που ετοίμασε η εταιρεία.Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Βέροιας κο Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο βουλευτή ΝΔ Ημαθίας κος Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κο Τσιούντας Νικόλαος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι της ΠΕ Ημαθίας κος Θεόφιλος Τεληγιαννίδης και κα Νίκη Καρατζιούλα, η βουλευτής ΝΔ Ημαθίας κ υποψ.Δήμαρχος Βέροιας κα Γεωργία Μπατσαρά, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας και επιχειρηματίας κος Τάσος Γιάγκογλου και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας κος Αλέξανδρος Τσαχουρίδης.

Ο κόσμος θα μπορεί να επισκέπτεται το χώρο Δευτέρα με Παρασκευή 17.00μμ με 21.00μμ για να αγοράσει τα αγαπημένα του χειροποίητα κοσμήματα κ δώρα και οι πελάτες χονδρικής οποιαδήποτε στιγμή κατόπιν συνεννόησης.

Στην οικογένεια της εταιρείας προστέθηκε ακόμα ένα μέλος η κα Λαμπρινού Νικολέτα η οποία θα είναι υπεύθυνη εξυπηρέτησης πελατών λιανικής κ επικοινωνίας με τους πελάτες χονδρικής στο γραφείο-showroom στη Βέροια.Οι προσκεκλημένοι γεύτηκαν γεύσεις από το catering Vitro Καρατζόγλου, τα μπαλόνια επιμελήθηκε η κα Σταρχου του βιβλιοπωλείου «Χάρτινη Φωλιά» τον Κοπανο κ την φωτογραφική κάλυψη της βραδιάς είχε η κα Σοφία Ελευθεριάδου του Studio Είδωλο.
«Καλές δουλειές Έλσα κ Λίνα με ακόμα περισσότερη έμπνευση, όμορφα κοσμήματα κ μεγαλύτερη ανάπτυξη της επιχείρησης!»