Η γνωστή εκπαιδευτικός Ράλλη Δήμητρα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του Ιωάννη Παπαγιάννη.

Η γνωστή εκπαιδευτικός Ράλλη Δήμητρα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του Ιωάννη Παπαγιάννη.

Η κα. Ράλλη είναι Νηπιαγωγός και υπηρετεί στο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα. Κατάγεται από την Αγία Μαρίνα και είναι δημότισσα Βέροιας. Αποφοίτησε με διάκριση από τη Σχολή Νηπιαγωγών. Η Δήμητρα Ράλλη είναι παντρεμένη με τον Μιχάλη Κελεσίδη, στρατιωτικό, και μητέρα δύο ανηλίκων παιδιών. Είναι κόρη του αείμνηστου, επί τέσσερις θητείες προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αγ. Μαρίνας, Ευθύμιου Ράλλη.
Η Δήμητρα Ράλλη σε δήλωσή της τόνισε: «Ο Δήμος Βέροιας μπορεί να γίνει ένας Δήμος με έργα, με βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, με ελπίδα και προοπτική για εμάς και τα παιδιά μας, φεύγοντας από τη μιζέρια και την οπισθοδρόμηση. Οι τοπικές κοινότητες να πάψουν να είναι ξεχασμένες από την αιρετή διοίκηση αλλά να αποκτήσουν σοβαρό ρόλο και να μπούνε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Θα αγωνιστώ μαζί με τον υποψήφιο και αυριανό Δήμαρχό μας κο. Γιάννη Παπαγιάννη για το παρόν και μέλλον που μας αξίζει, μαζί με συνεργάτες έντιμους και με όραμα. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα!»