Παρουσιάστρια από την Θεσσαλονίκη πέταξε ένα ποτήρι με νερό κατά του Νίκου Χαρδαλιά!

Επεισόδιο κατά του υφυπουργού με πρωταγωνίστρια τη Θεσσαλονικιά που δηλώνει παρουσιάστρια, σε εστιατόριο στο κέντρο της πόλης.

Επεισοδιακό αποδείχθηκε το γεύμα του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά σε εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χαρδαλιάς γευμάτιζε με τον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρο Καράογλου σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης κοντά στον Λευκό Πύργο, όταν την παρουσία του αντιλήφθηκε μία γραφική – όπως τη χαρακτηρίζουν όλοι στη Θεσσαλονίκη – γυναίκα που δηλώνει δήθεν παρουσιάστρια.

Η ίδια προσέγγισε τον υφυπουργό μαζί με μία φίλη της. Τον πλησίασε αρχικά με φιλική διάθεση, ζητώντας να φωτογραφηθεί μαζί του. Εντελώς ξαφνικά ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πήρε ένα ποτήρι νερό και το πέταξε εναντίον του Νίκου Χαρδαλιά, αρχίζοντας να φωνάζει, ενώ το περιστατικό φέρεται να προσπάθησε να καταγράψει με το κινητό της τηλέφωνο η φίλη της.

Αμέσως επενέβησαν αστυνομικοί η οποίοι προσήγαγαν την γυναίκα και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν τελικά θα συλληφθεί.

Πρόκειται για την ίδια γυναίκα που κατά τη διάρκεια της καραντίνας είχε επιτεθεί σε αστυνομικούς στην περιοχής της νέας παραλίας Θεσσαλονίκης, επειδή της είχαν πει πως απαγορεύται να κυκλοφορεί. Τότε έβριζε τους αστυνομικούς και έκανε λόγο για θεωρίες συνομωσίας αναφορικά με τον κορονοϊό.

 

Πηγή: newsbomb.gr

https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1089689/thessaloniki-epeisodio-me-xardalia-toy-erixan-nero-se-estiatorio

Αρέσει σε %d bloggers: