Μεταφέρεται σε άλλο χώρο το κατάστημα INGLOT!

Το κλειστό κατάστημα της Inglot επί της οδού Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη προκάλεσε φόβους για αποχώρηση της εταιρείας από τη συμπρωτεύουσα, κάτι το οποίο όμως δεν επιβεβαιώνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κατάστημα επί της Τσιμισκή μπορεί να έκλεισε, αλλά αναμένεται να μεταφερθεί σε άλλο χώρο το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το voria.gr η εταιρεία καλλυντικών Inglot μεταφέρεται σε ένα νέο ανανεωμένο χώρο στη Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, μετά την πρόσφατη αποχώρησή της από το κατάστημα της οδού Τσιμισκή, στο νούμερο 66.

Η Inglot πρόσφατα άνοιξε νέο καταστήμα στα Χανιά κάτι που, σύμφωνα με πηγές της εταιρείας, δείχνει ότι η αλυσίδα καλλυντικών συνεχίζει να αναπτύσσεται στη χώρα μας.

Δύσκολη περίοδος για τις επιχειρήσεις
Πάντως, η πανδημία του κορωνοϊού, έχει φέρει τις επιχειρήσεις του εμπορίου αντιμέτωπες με δυσκολίες, μετά και το δίμηνο λουκέτο λόγω lockdown.

Οπως προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία της ΓΣΕΒΕΕ, το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με έως και 49 εργαζόμενους, που εκφράζουν φόβους για ένα «ντόμινο» λουκέτων και απολύσεων. Από τις συνέπειες της κρίσης του κορωνοϊού δεν φαίνεται να γλιτώνουν ούτε τα μεγάλα αστικά κέντρα, όπως της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Πολλές επιχειρήσεις, κυρίως μικρές και μικρομεσαίες, αναφέρουν κατακόρυφη πτώση του τζίρου, ενώ δηλώνουν αβέβαιες για το αν θα καταφέρουν να παραμείνουν σε λειτουργία το επόμενο διάστημα.

 

Πηγή: iefimerida.gr

iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/den-feygei-i-inglot-apo-ti-thessaloniki