Κλειστά τα αρτοποιεία στις 26 Οκτωβρίου!

Να προμηθευτούν ψωμί για τρεις ημέρες καλούν το καταναλωτικό κοινό οι αρτοποιοί της Θεσσαλονίκης καθώς η ημέρα της γιορτής του Αγίου Δημητρίου έχει κηρυχθεί υποχρεωτική αργία. Επίσημη αργία, επιπλέον, αποτελεί η 28η Οκτωβρίου ως επέτειος εθνικής γιορτής.

Η ανακοίνωση του Σωματείου Αρτοποιών

Το Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι η 26η Οκτωβρίου, ημέρα επετείου της απελευθέρωσης της πόλεως Θεσσαλονίκης, η οποία έχει οριστεί ως ημέρα υποχρεωτικής αργίας για τους μισθωτούς όλων των επιχειρήσεωνεκμεταλλεύσεων και εργασιών (και για τα αρτοποιεία) θα παραμείνουν κλειστές. Η ανακοίνωση αφορά τις επιχειρήσεις οι οποίες βρίσκονται εντός των ορίων των Δήμων του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης (τέως Δήμου ΘεσσαλονίκηςΑφορά επομένως στους εξής Δήμους: Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης (Αμπελόκηποι και Μενεμένη), Δήμο Κορδελιού Ευόσμου (Ελευθέριο-Κορδελιό και Εύοσμος), Δήμο Καλαμαριάς, Δήμο Νεάπολης-Συκεών (Άγιος Παύλος, Νεάπολη, Συκιές και Πεύκα), Δήμο Παύλου Μελά (Σταυρούπολη, Πολίχνη και Ν. Ευκαρπία), Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη (Πυλαία και Πανόραμα) και Δήμο Θεσσαλονίκης (Θεσσαλονίκη και Τριανδρία)

Για το λόγο αυτό τα αρτοποιεία θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 2610-2020, ημέρα εορτής του Αγίου Δημητρίου, όπως επίσης και την Τετάρτη 28-10-2020 λόγω της εθνικής επετείου. Το Σάββατο 24102020οι καταναλωτές θα πρέπει να προμηθευτούν ψωμί για τρεις (3) ημέρες (Σαββάτου-Κυριακής & Δευτέρας).

 

Πηγή: makthes.gr

https://www.makthes.gr/thessaloniki-kleista-ta-artopoieia-stis-26-oktovrioy-321363