Δήλωση του υπουργού Μεταφορών!

Για πολιτικό ψεύδος που ξεπερνά τα όρια κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση, ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής με αφορμή τον στόλο των λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη (ΟΑΣΘ).

Απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση, ο υπουργός αναφέρθηκε στο περιστατικό του λεωφορείου που σταμάτησε εν κινήσει στη συμπρωτεύουσα και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως κινδυνολογεί για ένα μεμονωμένο περιστατικό. « Το ζήτημα έλειψε άμεσα και η βλάβη αποκαταστάθηκε από τον ίδιο τον οδηγό του οχήματος», είπε και πρόσθεσε: «Τόσο πολύ σας ενοχλεί η συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης; Ποτέ δεν είπαμε ότι τα λεωφορεία που θα πάρουμε τα 50 είναι καινούργια. Είναι μεταχειρισμένα, αλλά πολύ καλύτερα από αυτά που έχει ο ΟΑΣΘ. Το συμβάν το ελέγχουμε, και θα περιμένουμε αποτελέσματα του ελέγχου αυτού!».

Ο κ. Καραμανλής είπε ακόμα πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τον Αύγουστο του 2019 κυκλοφορούσαν 235 λεωφορεία, με τον αριθμό τους 15 μήνες μετά να έχει αυξηθεί στα 400. «Βρήκαμε απαρχαιωμένο τροχαίο υλικό και στόλο λεωφορείων με μέσο όρο ηλικίας τα 15 έτη», είπε και πρόσθεσε: «Για αυτό που είπε ο κ. Τσίπρας για δήθεν κατάργηση του διαγωνισμού προμήθειας 750 λεωφορείων. Το ψεύδος δεν έχει όρια, είναι ο απόλυτος ορισμός του fake news. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ότι αποστρέφεται την αλήθεια. Καμία κυβέρνηση δεν το κατήργησε αλλά η αρμόδια ανεξάρτητα αρχή εξέτασης προδικαστικών προσφυγών».

Πηγή: iefimerida.gr

iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politiki/karamanlis-fake-news-diagonismo-leoforeia-thessaloniki