“Μαγεμένη Πύλη”, ένα ψηφιακό χριστουγεννιάτικο χωριό!

Περισσότερα από 250 δρώμενα προσφέρει μέχρι και την Πρωτοχρονιά, το ψηφιακό χριστουγεννιάτικο χωριό του δήμου Παύλου Μελά.

Ένα ψηφιακό χριστουγεννιάτικο χωριό, η «Μαγεμένη Πύλη» του δήμου Παύλου Μελά βγήκε στον «αέρα» του διαδικτύου. Η «Μαγεμένη Πύλη» ανοίγει με ένα κλικ, προσφέροντας περισσότερα από 250 δρώμενα μέχρι και την Πρωτοχρονιά.

Εκεί θα βρει κανείς τον Άγιο Βασίλη, κάλαντα, παραμύθια και χριστουγεννιάτικες ιστορίες, μουσική και τραγούδια, χοροθεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο, γλυκά και μαγειρικές, δημιουργικές δραστηριότητες και απασχόληση, παιχνίδια και κατασκευές, ρομποτική, 24ωρη μουσική από τον dj των Χριστουγέννων, γράμματα και μηνύματα στον ‘Αι Βασίλη, πολλά δώρα και εκπλήξεις. Εκεί θα βρίσκεται η παραμυθοαφηγήτρια Κάρμεν Ρουγγέρη, οι συνεργάτες της Χριστίνα Κουλουμπή και Στέφανος Βαρελάς και η σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Στη Μαγεμένη Πύλη έκανε «ποδαρικό» η Βούλα Πατουλίδου διαβάζοντας το δικό της παραμύθι «Για την Ελλάδα», ενώ θα φιλοξενηθεί ο διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Ορέστης Ανδρεαδάκης και η Μελίνα Ασλανίδου, ο Κωνσταντίνος, ο Ματθαίος Τσαχουρίδης, ο Αλέξης Παρχαρίδη, ο ηθοποιός Τάσος Παλατσίδης και πολλοί άλλοι.

 

Πηγή: news247.gr

https://www.news247.gr/good-news/magemeni-pyli-ena-psifiako-christoygenniatiko-chorio.9086592.html

 

Σχετικές δημοσιεύσεις