Οροι & προϋποθέσεις

Όροι Χρήσης δικτυακού τόπου (web site www.skgnews.gr) και πολιτική απορρήτου

Γενικά

Έχετε επισκεφθεί τον δικτυακό τόπο (web site) www.skgnews.gr. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά το παρακάτω κείμενο προκειμένου να κατανοήσετε τον τρόπο χρήσης του δικτυακού τόπου www.skgnews.gr καθώς επίσης και των πληροφοριών που μας παρέχετε ως επισκέπτης.

Χρησιμοποιώντας τον δικτυακό τόπο προϋποθέτει ότι αποδέχεστε όλους τους όρους που θέτει ο δικτυακός τόπος www.skgnews.gr. Σε κάθε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους ακόλουθους όρους παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε τον παρόν δικτυακό τόπο. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον δικτυακό τόπο σημαίνει ότι αποδέχεστε την πολιτική χρήσης του.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Επισκέπτες/χρήστες του ιστότοπου που είναι ανήλικοι δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του ιστότοπου που μπορεί να θεωρούνται ακατάλληλες για ανηλίκους και οι οποίες δεν είναι δυνατό να ελεγχθούν από τον ιστότοπο. Σε κάθε ενότητα ή υπηρεσία που μπορεί να περιέχει υλικό ακατάλληλο / προσβλητικό / ανήθικο υπάρχει προειδοποίηση προς τους επισκέπτες/χρήστες. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες αυτοβούλως επισκεφτούν σελίδες με υλικό ακατάλληλο / προσβλητικό / ανήθικο και το οποίο δεν είναι δυνατό να ελέγχεται συνεχώς, ο ιστότοπος δε φέρει ευθύνη. Σε κάθε περίπτωση, όπου οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του ιστότοπου είναι κατάλληλες και για ανηλίκους, αυτοί θα πρέπει πάντοτε να βρίσκονται υπό την εποπτεία γονέα ή κηδεμόνα ή επιτρόπου.

Προσοχή. Όλο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου www.skgnews.gr παρέχεται στους επισκέπτες για προσωπική, μη εμπορική χρήση.

Πολιτική απορρήτου

Ο δικτυακός μας τόπος skgnews.gr προσφέρει τις υπηρεσίες του με τους παρακάτω όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου. Ο επισκέπτης οφείλει να τα διαβάσει και να συνεχίσει την πλοήγηση του εφόσον είναι σίγουρος ότι τα αποδέχεται.

Συλλογή προσωπικών δεδομένων

Το skgnews.gr χρησιμοποιεί την πλατφόρμα wordpress.com όπου γίνεται καταγραφή  της διεύθυνσης IP από την οποία κάνετε την επίσκεψή σας και συλλέγονται πληροφορίες σχετικά το λειτουργικό σας σύστημα και τον τύπο του προγράμματος περιήγησης.

Τα στοιχεία αυτά αξιοποιούνται για στατιστικούς λόγους καθώς επίσης και για λόγους ασφαλείας.

Σημειώνεται ότι οι πληροφορίες αυτές δεν σας ταυτοποιούν προσωπικά.

Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου

Ο δικτυακός τόπος www.skgnews.gr  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει και να μεταβάλει το παρόν κείμενο.

Σε κάθε περίπτωση ο επισκέπτης οφείλει να συμμορφώνεται με τις εν λόγω αλλαγές και να δίνει την συγκατάθεσή του.

Περιεχόμενο – Πνευματική ιδιοκτησία

Τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και το περιεχόμενο τρίτων , που τυχόν εμφανίζονται στις σελίδες του Ιστότοπου, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία των τρίτων, οι οποίοι φέρουν την ευθύνη για την αποκατάσταση κάθε αξίωσης από τυχόν παραβίαση δικαιωμάτων άλλων προσώπων, όπως ενδεικτικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας και ούτω κάθε εξής. Ο δικτυακός τόπος www.skgnews.gr αποποιείται κάθε ευθύνης για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων αυτών.

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο www.skgnews.gr αποτελούν μία προσφορά προς τον επισκέπτη/χρήστη του www.skgnews.gr και γενικά προς την κοινότητα των χρηστών του διαδικτύου και δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως έγκυρες πληροφορίες ή/και συμβουλές ούτε υποκρύπτουν σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε προτροπή για την πραγματοποίηση συγκεκριμένων πράξεων.

Επίσης ο δικτυακός τόπος www.skgnews.gr δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί υπεύθυνος για την προέλευση, τις πηγές, την εγκυρότητα, πληρότητα, ακρίβεια, αντικειμενικότητα, ασφάλεια του περιεχομένου, που συνεισφέρουν οι χρήστες/μέλη/συνδρομητές του (είτε με τη μορφή απλών σχολίων είτε με τη μορφή κριτικών ή/και άλλης φύσης περιεχομένου, που εισάγεται) και γενικά την καταλληλότητα αυτού και την απουσία ενδεχομένων λαθών ούτε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο στην περίπτωση, που το παραπάνω περιεχόμενο παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα τρίτων και σε κάθε περίπτωση το www.skgnews.gr δεν θα ευθύνεται για διαφυγόντα κέρδη ή άλλες ζημιές τυχαίες συνεπεία ενεργειών και επιλογών των επισκεπτών/χρηστών του, που προέρχονται από τις παρεχόμενες προς αυτούς υπηρεσίες, σύμφωνα με τους παρόντες όρους χρήσης.

Σύνδεσμοι σε άλλες ιστοσελίδες (web links)

Το www.skgnews.gr διαθέτει υπερσυνδέσμους και λεπτομέρειες που αφορούν, ιστότοπους τρίτων ή σχετιζόμενες εφαρμογές. Ο ιστότοπος δεν ελέγχει και δεν φέρει καμία ευθύνη για τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων και απορρήτου, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω “δεσμών”, hyperlinks ή διαφημιστικών banners.

Επιπλέον ερωτήματα χρηστών του δικτυακού τόπου www.skgnews.gr

Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας και τις πληροφορίες που συλλέγουμε, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικώς 2310 550331

Νόμος και δικαιοδοσία

Το παρόν web site www.skgnews.gr οι πληροφορίες του και το περιεχόμενο του υπόκεινται στην ελληνική νομοθεσία. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από την παρούσα σύμβαση αρμόδια ορίζονται τα καθ’ ύλη δικαστήρια των Αθηνών. Σε περίπτωση που κάποια διάταξη των ανωτέρω όρων είναι αντίθετη ως προς το νόμο παύει αυτοδικαίως να έχει ισχύ χωρίς όμως να θίγεται η ισχύς όλων των άλλων ανωτέρω όρων και προϋποθέσεων. Όλες οι ανωτέρω προϋπόθεσες και όροι αποτελούν συνολική συμφωνία μεταξύ του ιστότοπου www.skgnews.gr και του επισκέπτη – χρήστη αυτού.