Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει για διακοπή ρεύματος στη Δ.Ε. Μίκρας την Τετάρτη 31 Μαΐου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ αύριο Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 και από τις 12.00′  έως τις 15.00′    θα πραγματοποιηθεί  διακοπή ρεύματος  στη Δ.Ε.Μίκρας – λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεστούν.

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές οι οποίοι βρίσκονται εκατέρωθεν της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Ν.Μηχανιώναςαπό το Μηδέν της Επανομής έως την είσοδο της Περαίας (Μιαούλη), συμπεριλαμβανομένων των: Κεραίες ΕΡΤ, γυμνάσιο, λύκειο, S.M. Discount(πρώην LIDL), Ι.Μ. Οσίας Ξένης, Ι.Μ. ΑΓ.Στεφάνου, ξενοδοχείο ROYAL κ.α.

Στην ανακοίνωση του ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει τους καταναλωτές πως θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα ηλεκτρισμού, θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση. Επίσης θα πρέπει να αποφύγουν κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών. Τέλος, όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν, μετά την αποκατάσταση εάν περιστρέφονται όπως πριν.

Σχετικές δημοσιεύσεις