Ανακοίνωση Γ.Ε.Δ. Θεσσαλονίκης σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα (15/05/2023), την Τετάρτη (17/05/2023) και την Παρασκευή (19/05/2023) κατά τις ώρες 21:00΄ έως 06:00΄ έκαστης ημέρας, θα διενεργηθούν Ερευνητικές Γεωτρήσεις (εκτός οδοστρώματος) στην περιοχή της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκη (ρεύμα προς Ανατολικά), μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Κ5 και Κ6.

 

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο δεξιό μέρος του οδοστρώματος της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά, στο ύψος μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Κ5 και Κ6.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά θα διεξάγεται από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος του ίδιου ρεύματος πορείας, ελάχιστου πλάτους 6,5 μέτρων (3,25 μέτρα έκαστη λωρίδα κυκλοφορίας).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Σχετικές δημοσιεύσεις