Ανακοίνωση εγγραφών με voucher στο πλαίσιο της δράσης «Πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών» ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023-24

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά και το Τμήμα Παιδικών Σταθμών ανακοινώνουν τους πίνακες επιλογής ανά παιδικό σταθμό με αριθμό πρωτοκόλλου και ώρα, των δικαιούχων VOUCHER για την περίοδο 2023 – 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ

Οι θέσεις στα βρεφικά τμήματα όλων των παιδικών σταθμών έχουν καλυφθεί, ενώ παραμένουν διαθέσιμες θέσεις στα νηπιακά τμήματα των κάτωθι σταθμών:

Παιδικός σταθμός Αστεράκια

Παιδικός σταθμός Λιλιπούτειοι

Οι ενδιαφερόμενοι των προαναφερθέντων θέσεων που κατέχουν VOUCHER μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία των παιδικών σταθμών στα τηλέφωνα 2310 607732, 2310 643545.

Oι επιτυχόντες με VOUCHER του προγράμματος, οι οποίοι έχουν κατοχυρώσει θέση, θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς για να προσέλθουν στον παιδικό σταθμό της επιλογής τους ώστε να υπογράψουν την σύμβαση τους.

Απαραίτητη η προσκόμιση των παρακάτω:

  • Ταυτότητα ωφελούμενης
  • Φωτοτυπία Βιβλιάριου υγείας παιδιού (σελίδα εμβολίων)*
  • Ιατρική βεβαίωση παιδιάτρου*

* Όσοι τα έχουν ήδη προσκομίσει στην υπηρεσία, δεν χρειάζεται να τα καταθέσουν ξανά.

 

Επισημαίνεται ότι:

Η παιδαγωγική χρονιά 2023-2024 θα ξεκινήσει στις 04/09/2023 με την προσέλευση των νηπίων/βρεφών που ήδη φοιτούσαν.

Στην συνέχεια, η προσαρμογή των νέων νηπίων/βρεφών, θα γίνεται σταδιακά.

Σε κάθε περίπτωση οι υπεύθυνες τμημάτων των Παιδικών/ Βρεφονηπιακών Σταθμών θα ενημερώνουν τηλεφωνικά τους γονείς για την προσαρμογή του παιδιού τους.

Προτεραιότητά μας είναι η πλήρης, ασφαλής και ομαλή ένταξη των παιδιών στους κόλπους των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου μας, με γνώμονα το καλύτερο δυνατό, για τα παιδιά μας.

Για οποιεσδήποτε κενές θέσεις προκύπτουν, θα ενημερώνονται άμεσα οι επιλαχόντες.

Σχετικές δημοσιεύσεις