Βραδινές εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Μανόλη Ανδρόνικου – Διαρκείς οι προσπάθειες για αναβάθμιση του οδικού δικτύου

Σε εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Μανόλη Ανδρόνικου πρόκειται να προχωρήσει η Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων του Δήμου Θεσσαλονίκης αύριο, 31 Ιουλίου, και μεθαύριο, 1 Αυγούστου. Τα έργα θα εξελίσσονται κατά τις βραδινές ώρες και συγκεκριμένα από τις 8.00 το βράδυ έως τις 6.00 την επόμενη μέρα το πρωί.

Μέσα στο καλοκαίρι, οπότε η κίνηση στους δρόμους της πόλης είναι μειωμένη, ο Δήμος Θεσσαλονίκης προχωρά σε ασφαλτοστρώσεις σε σειρά κεντρικών οδικών αξόνων. Σε αυτό το πλαίσιο το προηγούμενο διάστημα ασφαλτοστρώθηκαν η Λαμπράκη, η Γεωργίου Παπανδρέου, η Ακροπόλεως και η Αγίας Σοφίας, ενώ θα ακολουθήσουν αντίστοιχες παρεμβάσεις σε πολλούς επιπλέον κεντρικούς δρόμους, μεταξύ των οποίων η Τσιμισκή και η Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Συγχρόνως, στο πλαίσιο δεύτερου έργου, για το οποίο υπογράφηκε σύμβαση, ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα προχωρήσει σε παρεμβάσεις και σε δεκάδες άλλες οδούς που χρήζουν αποκαταστάσεων, όπως οι Τάκη Οικονομίδη, Βαφοπούλου, Μητροπολίτου Καλλίδου, Κυδωνιών, Λογοθέτου, Κίμωνος Βόγα, Τούσα, Μαργαροπούλου, Αμαλίας, Αλκμήνης, Πλούτωνος, Λεωνίδου, Μακεδονίας με Βούλγαρη κ.ά.

Σχετικές δημοσιεύσεις