Βραδινή ασφαλτόστρωση στην οδό Αγγελάκη – Ολοκληρώνεται η παρέμβαση στην Τσιμισκή

Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν στην οδό Αγγελάκη την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Αυγούστου από τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Τα έργα θα εκτελεστούν κατά τις βραδινές ώρες, από τις 20.00 μέχρι τις 6.00 το επόμενο πρωί, με στόχο την πρόκληση της μικρότερης δυνατής όχλησης.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν έχουν ως εξής:
– Την Τετάρτη δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς την κίνηση των οχημάτων) της οδού Αγγελάκη, από το ύψος της συμβολής της με την Τσιμισκή έως το ύψος της συμβολής της με την Εγνατία. Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Αγγελάκη θα διεξάγεται από το αριστερό τμήμα του οδοστρώματος.
– Την Πέμπτη δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς την κίνηση των οχημάτων) της οδού Αγγελάκη, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τσιμισκή έως το ύψος της συμβολής της με την Εγνατία. Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Αγγελάκη θα διεξάγεται από το δεξιό τμήμα του οδοστρώματος.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών δεν θα επιτρέπεται η αριστερή στροφή των οχημάτων από την Αγγελάκη προς την Αλεξάνδρου Σβώλου. Εναλλακτικά, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αγγελάκη και Εθνικής Αμύνης.

Συνέχεια έργων στην Τσιμισκή
Στο πλαίσιο της τρίτης εκτελεστικής σύμβασης της συμφωνίας-πλαίσιο για ασφαλτοστρώσεις κεντρικών οδικών αξόνων, προβλέπεται ακόμη η ασφαλτόστρωση τμημάτων της Τσιμισκή, σε συνέχεια των έργων που είχαν εκτελεστεί στο κομμάτι της Τσιμισκή από τη ΧΑΝΘ μέχρι την Εθνικής Αμύνης.

Σχετικές δημοσιεύσεις