Επιλέγεις βιβλίο με ένα κλικ!

Με ένα «κλικ» εν μέσω πανδημίας από την επίσημη ιστοσελίδας του δήμου Παύλου Μελά, δημότες όλων των ηλικιών, μικροί και μεγάλοι, μπορούν να επιλέξουν πλέον το βιβλίο της αρεσκείας τους. Το βιβλίο στη συνέχεια θα φτάσει στην εξώπορτα του σπιτιού ή της πολυκατοικίας τους με όλα τα μέτρα προφύλαξης από την πανδημία του κορωνοϊού.

Το Τμήμα Πολιτισμού και οι τρεις δημοτικές βιβλιοθήκες του δήμου Παύλου Μελά, μέσω του προγράμματος «Βιβλίο στο σπίτι για μικρούς και μεγάλους», δίνουν τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη των δημοτικών βιβλιοθηκών να επιλέξουν έως δύο βιβλία κι αυτά να παραδοθούν στην πόρτα τους, με την απαραίτητη τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό, τόσο από το προσωπικό όσο και από τους παραλήπτες, κάτι που γίνεται και στην Αλεξανδρούπολη.
Είχε προηγηθεί με επιτυχία το πρόγραμμα «Βιβλίο στο σπίτι για την τρίτη ηλικία», το οποίο πλέον επεκτείνεται σε όλους. Οι ενδιαφερόμενοι αναγνώστες μπορούν να μπουν απευθείας στη σελίδα του δήμου Παύλου Μελά ΕΔΩ ή απευθείας στον σύνδεσμο opac.pavlosmelas.gr και να αναζητήσουν τα βιβλία που επιθυμούν. Στη συνέχεια, επικοινωνούν τηλεφωνικά με τη βιβλιοθήκη για την κράτηση του βιβλίου που έχουν επιλέξει και τον χρόνο παραλαβής πάντα σε συνεννόηση με τους υπαλλήλους των βιβλιοθηκών. Τα βιβλία παραδίδονται στην εξώπορτα του σπιτιού ή της πολυκατοικίας των βιβλιόφιλων με τις απαραίτητες προφυλάξεις για τη νόσο covid-19 (μάσκα, γάντια, τοποθέτηση του βιβλίου σε σακούλα).

Σχετικές δημοσιεύσεις