Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Συνεχίζονται οι εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023.

Πιο αναλυτικά,  θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου στην  Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών στα εξής σημεία:
– δεξιά της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 6+000 (κόμβος Βούλγαρη) έως τη Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου) και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023Επισημαίνεται ότι τη Δευτέρα 03.07.2023 οι εργασίες θα εκτελεσθούν στην κατεύθυνση προς τα Νέα Μουδανιά.
– δεξιά του οδικού τμήματος από το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» (γέφυρα Ανθεμούντα) έως την  Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ν.Μουδανιών (ανισόπεδος κόμβος Προφήτη Ηλία) και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν τις παραπάνω ημέρες με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των παραπάνω οδικών τμημάτων για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Σχετικές δημοσιεύσεις