Μέχρι και διαμέρισμα 1 εκατ. ευρώ για να εμβολιαστούν προσφέρουν σε πολίτες

Στις χώρες της Ασίας παρουσιάζεται από τους πολίτες μεγάλη διστακτικότητα να κάνουν το εμβόλιο. Έτσι από την Ταϊλάνδη ως και το Χονγκ Κονγκ προσφέρονται στους πολίτες από κότες και αγελάδες μέχρι και άδειες μετ΄αποδοχών αλλά και διαμέρισματα αξίας 1 εκατομμυριού ευρώ!

Τα στελέχη του ιού που μεταδίδονται με μεγάλη ευκολία έχουν πλήξει τον τελευταίο καιρό τη νοτιοανατολική Ασία γι’ αυτό το κράτος αποφάσισε να κάνει κληρώσεις για όσους εμβολιάζονται και να παίρνουν πλουσιοπάροχα δώρα. Συγκεκριμένα, ένας 65χρονος, ο Ινκχαμ Τονγκχαμ αφού έκανε το εμβόλιο κατά του Covid-19, κέρδισε μια αγελάδα αξίας περίπου 10 χιλιάδων μπατ ή 300 δολαρίων και δήλωσε ότι είναι το καλύτερο δώρο που του έχουν κάνει ποτέ! Μερικά ακόμη δώρα που κληρώνουν είναι αεροπορικά εισητήρια, δωροεπιταγές και διαμερίσματα, όμως και από την μεριά τους οι επιχειρήσεις δίνουν στους εργαζόμενους που έχουν εμβολιαστεί πλήρως άδειες μετ΄αποδοχών και μπόνους.

Στην Ταϊλάνδη από τους 66 εκατομμύρια κατοίκους περίπου τα 5 εκατομμύρια έχουν εμβολιαστεί. Το χαμηλό αυτό ποσοστό ανάγκασε την κυβέρνηση να λάβει αυτά τα μέτρα επιβράβευσης.

Σχετικές δημοσιεύσεις