Μαθητικός διαγωνισμός μέσα από τον φωτογραφικό φακό!

Το μέλλον που θέλουν οι νέοι επιδιώκει να αποτυπώσει ο διαγωνισμός φωτογραφίας για μαθητές γυμνασίου και λυκείου που διοργανώνει για 4η χρονιά η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε.

Το περιβάλλον και οι 17 Βιώσιμοι Στόχοι είναι επίκαιροι περισσότερο από κάθε άλλη φορά στις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας. Η «Καλή υγεία και ευημερία», η «Ποιοτική εκπαίδευση», οι «Βιώσιμες πόλεις και Κοινότητες», η «Αξιοπρεπής εργασία και οικονομική ανάπτυξη», η «Δράση για το κλίμα» μπορούν να αποτελέσουν θέματα για φωτογράφιση. Δεν είναι απαραίτητο οι φωτογραφίες να είναι από επισκέψεις σε άλλες περιοχές. Με ασφάλεια και με υπευθυνότητα οι φωτογραφίες μπορούν να απεικονίζουν στιγμές από τη γειτονιά, τις κοντινές βόλτες, την καθημερινότητα!Στις δύο καλύτερες φωτογραφίες, θα απονεμηθούν ως βραβεία δωροεπιταγές για αγορά φωτογραφικού υλικού ενώ στις υπόλοιπες θα δοθούν έπαινοι. Οι σαράντα καλύτερες φωτογραφίες θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο.
Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις 15 Μαρτίου 2021. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με την υποβολή μέχρι τριών φωτογραφιών. Τα σχετικά έγραφα (αίτηση συμμετοχής, όροι διαγωνισμού, υπεύθυνες δηλώσεις και ερωτηματολόγιο αξιολόγησης), βρίσκονται αναρτημένα στο site της εταιρείας. Οι φωτογραφίες θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@anatoliki.gr ή σε δίσκο DVD ή σε USB STICK στη διεύθυνση 1ο χλμ Θέρμης-Τριαδίου, Gold Center αρ.9, ΤΚ 57001, ΤΘ 60497.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Ανατολικής Α.Ε.

Σχετικές δημοσιεύσεις