ΝΙΚΗ: Η επόμενη μέρα μετά το κατάπτυστο νομοσχέδιο

Το νομοσχέδιο για τους «γάμους» των ομοφυλοφίλων αποτελεί ήδη παρελθόν.

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τους βουλευτές που το καταψήφισαν. Γι’ αυτούς που το υπερψήφισαν προσευχόμαστε να τους συγχωρέσει ο Θεός. Σε αυτούς που απείχαν, αφιερώνουμε τους στίχους του Ιταλού ποιητή Δάντη: «Οι πιο καυτές θέσεις στην κόλαση είναι κρατημένες γι’ αυτούς που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατηρούν ουδέτερη στάση».

Η υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων από τα κόμματα της κομματοκρατίας δεν πρέπει να είναι το τέλος, αλλά η αρχή των αγώνων για τη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας που δεν απεμπολεί τις αξίες της και που διαθέτει ακόμα συνείδηση και εγρήγορση.

Χωρίς αμφιβολία, για τη ΝΙΚΗ η μέρα της ψήφισης του νομοσχεδίου ήταν μια αποφράδα ημέρα. Όμως η Πίστη μας δεν δικαιολογεί την θλίψη. Ο Νικητής του θανάτου μας δείχνει τον δρόμο. Και αν ανθρωπίνως πέφτουμε, επιβάλλεται να σηκωθούμε για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Και όπως τονίζουμε διαρκώς στη ΝΙΚΗ, ο δρόμος μας δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά με αγκάθια.

Αρχικά πρέπει να δούμε τι έφταιξε τα προηγούμενα χρόνια και οδηγούμαστε στη σημερινή παρακμή και κατάπτωση. Τα προσωπικά μας λάθη και τις παραλείψεις μας. Την αδράνειά μας και τις αστοχίες μας. Σήμερα ζούμε την θλίψη που είχαμε, όταν ψηφίστηκε η προδοτική συμφωνία για τη Μακεδονία μας. Τόσα χρόνια τους αφήσαμε πολιτικό χώρο. Ολιγωρήσαμε.  Πονούμε για το κατάντημα της ιερής μας πατρίδας αλλά θα αγωνιστούμε με σθένος για να την αναστήσουμε και όλοι οι αντίχριστοι και εθνοκτόνοι νόμοι θα καταλήξουν στον κάλαθο των αχρήστων. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι «η πιο σκοτεινή στιγμή της νύχτας είναι λίγο πριν ξημερώσει».

Στις ομιλίες στη Βουλή, κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου, πολλοί βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος μάς υπενθύμισαν ότι ανήκουμε στη Δύση και, με λίγα λόγια, ότι πρέπει να εναρμονιστούμε με τις επιταγές της, για να έχουμε το προνόμιο να μείνουμε «στη σωστή πλευρά της Ιστορίας». Ξέχασαν να μας πουν όμως, ότι η Ελλάδα στη Δύση λειτουργεί ως φτωχός συγγενής και ως μια παρασιτική απόφυσή της. Ξέχασαν να μας πουν ότι σύσσωμος ο ξένος Τύπος (Financial Times, New York Times, Times του Λονδίνου, The Guardian) αναφέρθηκε εμφατικά στην επιβολή του «γάμου» ΛΟΑΤΚΙ παρά την ορθόδοξη παράδοση της Πατρίδας, αναγνωρίζοντας ότι η Παράδοσή μας είναι συνυφασμένη με την Ορθοδοξία και δέχεται μόνο έναν γάμο. Για εμάς ήταν ξεκάθαρο ότι μια από τις στοχεύσεις των υπερασπιστών του νομοσχεδίου ήταν η Ορθόδοξη Εκκλησία, στην οποία υποκριτικά πολλοί στις ομιλίες τους έσπευσαν να δηλώσουν Πίστη. Στοχεύσεις που συγκεκριμένα πρόσωπα ανέδειξαν ξεκάθαρα.

Πιο συγκεκριμένα, σε πρόσφατες δηλώσεις του στο πλαίσιο της Συνεδρίασης Υψηλού Επιπέδου του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη ο κ.Γεραπετρίτης αναφέρθηκε στην «ανάγκη ύπαρξης παγκόσμιας διακυβέρνησης». Ο κ.Καιρίδης, σε τηλεοπτική του παρουσία, σημείωσε ότι η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ είναι γεωπολιτικό ζήτημα. Ο δε κ.Βαλλιανάτος σε ανάρτησή του έγραψε «Η πόλις εάλω». Συμφωνούμε κ.Βαλλιανάτε. Η πόλις εάλω. Από τα παραπάνω κατανοούμε κάποιες ακόμα προεκτάσεις και στοχεύσεις του νομοσχεδίου που δεν κατανόησαν οι βουλευτές που το ψήφισαν.

Κατά το διήμερο των συζητήσεων για το νομοσχέδιο στην Βουλή ακούσαμε από τα χείλη σημαντικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας επιχειρήματα εναντίον του νομοσχεδίου, τα οποία είχαν αναφέρει στις ομιλίες τους ο πρόεδρος και οι βουλευτές της ΝΙΚΗΣ. Υπάρχει όμως μια σημαντική διαφορά. Οι βουλευτές της ΝΙΚΗΣ και ολόκληρο το Κίνημα, στέκονται απέναντι από την κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του Κινήματος. Στέκονται απέναντι, με όλες τους τις δυνάμεις, σε πολιτικές που βλάπτουν την πατρίδα μας και εξαθλιώνουν τον λαό μας. Αντίθετα, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, παρά το γεγονός ότι στάθηκαν απέναντι στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο, τα λόγια τους δεν μετουσιώθηκαν σε πράξη, αφού δεν στάθηκαν απέναντι στην κυβέρνηση.

Ο κ.Μητσοτάκης επέτρεψε, εκ του ασφαλούς, να διαφωνήσουν κάποιοι βουλευτές του χωρίς να θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας για την ψήφιση του νομοσχεδίου. Ήξερε τους συσχετισμούς της Βουλής και ότι το νομοσχέδιο θα περνούσε με κάποιες ελεγχόμενες απώλειες, οι οποίες δεν θα έχουν ουσιαστικό κόστος. Αντίθετα, θα χάιδευε και τα αυτιά των συντηρητικών ψηφοφόρων. Οπότε, εδώ είχαμε εφαρμογή της παροιμίας «και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος».

Κύριοι βουλευτές της ΝΔ που καταψηφίσατε το νομοσχέδιο, είχατε δυο επιλογές. Ή να παίξετε τον ρόλο του «άλλοθι», ώστε να κρατήσετε στο κόμμα τους δυσαρεστημένους συντηρητικούς ψηφοφόρους της ΝΔ, ή να ρίξετε την κυβέρνηση για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, το οποίο σύμφωνα με τα δικά σας λόγια, αντιβαίνει στις αξίες σας και τη συνείδησή σας. Εσείς επιλέξατε να φανείτε χρήσιμοι για το κόμμα σας και όχι για την πατρίδα.

Επιπλέον, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως ο ελληνικός λαός, από την εμπειρία των τελευταίων ετών, έχει μάθει πως λειτουργεί το «σύστημα». Τώρα, ακόμα και να αποχωρήσετε από κόμμα και να δημιουργήσετε νέο κόμμα, γνωρίζουν όλοι ότι σκοπός θα είναι ο έλεγχος της εξουσίας με άλλον τρόπο, αφού θα καταφέρετε τεχνηέντως να είστε  αντιπολίτευση μέσα στο κόμμα σας. Στο έργο της ελεγχόμενης αντιπολίτευσης, θα έχετε αρωγούς τους 2.500 έμμισθους επικοινωνιολόγους του Μαξίμου, τα κάθε λογής Predator, αλλά και τις λίστες ειδικής χρηματοδότησης των ΜΜΕ που αποτελούν μόνιμη πηγή …ευγνωμοσύνης. Θα δημιουργήσετε ή θα νεκραναστήσετε κόμματα από το ράφι των μνημονιακών συμμάχων σας, και ένας Θεός ξέρει τί άλλο θα σκαρφιστείτε. Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα πλήξουμε.

Αγαπητοί φίλοι,

Zούμε ιστορικές στιγμές και η διάκριση σε «δεξιά» και «αριστερά» δεν υπάρχει πια. Από την πρώτη στιγμή της δημόσιας παρουσίας μας, είχαμε καταστήσει σαφές ότι τα πολιτικά «καλούπια» δεν μας ταιριάζουν· ότι οι χαρακτηρισμοί του ιερατείου της πολιτικής ορθότητας μάς αφήνουν παγερά αδιάφορους· ότι δεν ανήκουμε ούτε στην δεξιά ούτε στην αριστερά, αλλά κοιτάμε μπροστά και ψηλά, πολιτευόμενοι με τις αξίες της Ρωμιοσύνης.

Όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένως, η διαχωριστική γραμμή είναι πλέον ανάμεσα στις δυνάμεις που θέλουν να διατηρηθεί η εθνική ταυτότητα και παράδοση, και στις δυνάμεις που σε κάθε επίπεδο, εθνικό πολιτιστικό και οικογενειακό, ζητούν να επιβάλουν έναν νέο ολοκληρωτισμό, ο οποίος βάζει τους λαούς στη μηχανή του κιμά. Η διαχωριστική γραμμή βρίσκεται ανάμεσα στους υπέρμαχους της Παγκοσμιοποίησης και στους υπέρμαχους των λαών και των πατρίδων. Ανάμεσα σε όσους θέλουν εμμονικά να επιβάλουν την «woke» ιδεολογία (της δήθεν «αφύπνισης») και σε αυτούς που είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν τα Ιερά και τα Όσια με κάθε κόστος.

Ως κοινωνία και ως χώρα έχουμε ξεπεράσει το όριο της ανοχής του Θεού. Το διακύβευμα είναι για εμάς ταυτόχρονα και πνευματικό και πολιτικό. Για το πνευματικό δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Το έχουμε αναλύσει σε όλες του τις προεκτάσεις. Για το πολιτικό, σάς καλούμε σε συστράτευση περιμένουμε για να ανατρέψουμε μαζί την «δικτατορία» του σάπιου πολιτικού κατεστημένου που, για να χαϊδέψει τα αυτιά μιας σκοτεινής ελίτ, νομοθετεί εναντίον των πολιτών του και της νέας γενιάς.

Δώστε μας τη δύναμη να τους ανατρέψουμε και να τους στείλουμε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, μαζί με τις επαίσχυντες συμφωνίες τους για να ξαναπάρουμε την πατρίδα μας πίσω. Ο λαός δεν συμφώνησε. Ψηλά το κεφάλι!

Η ΝΙΚΗ, που πρωτοστάτησε και μέσα και έξω από την Βουλή, αντιδρώντας στη νομοθετική αυτή διαστροφή, καλεί όλον τον λαό να βρίσκεται σε επαγρύπνηση και να πυκνώσει τις τάξεις της.

Από σήμερα ξεκινούν νέοι αγώνες, με πρώτη στόχευση τις ευρωεκλογές του Ιουνίου όπου πρέπει να τους στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας. Μέχρι την τελική ΝΙΚΗ!

Σχετικές δημοσιεύσεις