Ο Ελευθέριος Κυρίζογλου, Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης επί το έργον

 Συνάντηση, με τον φίλο, καπετάνιο, επαγγελματία αλιέα, Κωσταντή Παγώνη, στην τελετή θεμελίωσης του Αλιευτικού Καταφυγίου Καλαμαριάς (Ν.Κρήνης).

 

Το σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο αλιευτικό καταφύγιο που θα κατασκευαστεί θα είναι χωρητικότητας 83 επαγγελματικών σκαφών (25 μεγάλα γρι- γρι και μηχανότρατες και 55 σκάφη παράκτιας αλιείας) και θα καλύπτει τις ανάγκες των αλιέων τόσο του Δήμου Καλαμαριάς όσο και όλου του στόλου της ευρύτερης περιοχής της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Συγχαρητήρια στον δήμαρχο Dardamanelis Giannis και τους συνεργάτες του, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στα Υπουργεία, που δρομολόγησαν την υλοποίηση ενός έργου που χωροθετήθηκε πριν 40 χρόνια!

 

 

Σύντομο Βιογραφικό Ελευθέριου Κυρίζογλου

Ο Ελευθέριος Κυρίζογλου είναι σήμερα 33 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώνοντας το στάδιο της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσής του σε δημόσια σχολεία των Αμπελοκήπων.
Στα παιδικά του χρόνια υπήρξε αθλητής καλαθοσφαίρισης, στην ομάδα «Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης» και ως έφηβος αθλητής ποδοσφαίρου, στις ομάδες «Αθλητική Ένωση Αμπελοκήπων (ΑΕΑ)» και στις «Ελπίδες Αμπελοκήπων».
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας – Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, όπου δραστηριοποιήθηκε με πολύ ενεργό ρόλο στα κοινά της ακαδημαϊκής κοινότητας, διατελώντας, επίσης, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών.
Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής ΑΠΘ.
Τελειόφ. στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Αστικού (Ουσιαστικού) Δικαίου, στη Νομική Σχολή του ΔΠΘ.
Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, παντρεμένος με τη δικηγόρο Γεωργία Παπαγιάννη.
Με ενδιαφέρον για κάθε γωνιά της Περ. Ενότητας Θεσσαλονίκης,

Σχετικές δημοσιεύσεις