Παράταση αποστολής εισηγήσεων για το 15ο Μαθητικό Συνεδρίου Πληροφορικής

Συμπλήρωση φόρμας προσέλευσης σχολικής μονάδας. Πρόσκληση Συμβούλων για συμμετοχή σε προεδρεία

 

Σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται η προθεσμία αποστολής εισηγήσεων στο πλαίσιο του 15ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής μέχρι και την Παρασκευή 24 Μαρτίου. Οι εκπαιδευτικοί που έχουν ήδη ολοκληρώσει την διαδικασία εγγραφής μέσω της πλατφόρμας, καλούνται να προχωρήσουν στη διαδικασία προετοιμασίας και αποστολής εισήγησης (υπόδειγμα εισήγησης υπάρχει στο διαδικτυακό χώρο του συνεδρίου). Υπενθυμίζουμε ότι οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να αποστείλουν το αρχείο της εισήγησης, στο emailτου συνεδρίου (mathsynplikm@gmail.com). Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι εργασίες χωρίς εισήγηση, δε θα παρουσιαστούν στον συνεδριακό χώρο και στην κεντρική σκηνή αλλά μονο εκθεσιακά και γι? αυτό οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να μεριμνήσουν για την έγκαιρη αποστολή τους.

Επίσης καλούνται οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί να προβούν στη συμπλήρωση της φόρμας προσέλευσης σχολικής μονάδας. Εκεί μέσα θα καταγραφούν λεπτομέρειες για την παρουσία του σχολείου στο συνέδριο, όπως ημέρες αδυναμίας προσέλευσης, επιθυμία παράλληλης εκθεσιακής παρουσίας, τελικό πλήθος μαθητών συνέδρων και επισκεπτών κτλ. Η φόρμα αυτή θα βοηθήσει τους διοργανωτές στην καλύτερη οργάνωση και εξυπηρέτηση της σχολικής μονάδας στους χώρους του ΝΟΗΣΙΣ. Ο σύνδεσμος της φόρμας είναι:

http://synedrio-presence.kmaked.eu/

 

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους εκπαιδευτικούς, ότι το uploadτης παρουσίασης, σε οποιαδήποτε μορφή (powerpoint, videoκτλ) θα πραγματοποιηθεί 3 – 7 Απριλίου σε cloud χώρο ( πληροφορίες θα δοθούν σε επόμενη ανακοίνωση).

Σε επόμενες ανακοινώσεις θα γνωστοποιηθεί το πρόγραμμα της διοργάνωσης, οι παράλληλες δράσεις και λεπτομερείς οδηγίες για τη διεξαγωγή του συνεδρίου.

Στον ιστότοπο του συνεδρίου https://www.mathitiko-synedrio.gr έχει αναρτηθεί ειδική πλατφόρμα για συμμετοχή συμβούλων εκπαίδευσης στα προεδρεία της διοργάνωσης καθώς και ως μέλη επιτροπών. Η πλατφόρμα βρίσκεται μέσα στην επιλογή Επιτροπές.

Το Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας  ΝΟΗΣΙΣ. Σε εξαιρετικές και μόνο περιπτώσεις και εφόσον συντρέχουν λόγοι έκτακτης ανάγκης, η παρουσίαση-συμμετοχή θα μετασχηματιστεί σε διαδικτυακή.

Το 15ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Σχετικές δημοσιεύσεις