Στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 38χρονου που βίασε τρεις γυναίκες παριστάνοντας τον αστυνομικό

Μετά από εισαγγελική εντολή δόθηκαν στην δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφίες του 38χρονου, που βίασε τρεις γυναίκες, παριστάνοντας τον αστυνομικό. Ο 38χρονος ημεδαπός συνελήφθη στις 21/03/2021μετά από καταγγελίες τριών γυναικών ότι παριστάνοντας τον αστυνομικό τις ανάγκαζε να επιβιβαστούν στο αυτοκίνητό του και τις πήγαινε σε απόμερα σημεία για να τις κλέψει και να τις βιάσει. Ο κατηγορούμενος είναι ο ΣΙΑΣΙΟΣ Θεόδωρος του Ιορδάνη και της Ανδριανής, γεννημένος το 1983 στη Θεσσαλονίκη.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388372 και 2310-388424 της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις