10 διάσημα ζευγάρια που δεν θυμάται κανείς

  1. Σοφία Αλιμπέρτη – Αλέξανδρος Παρθένης

Είχαν συζητηθεί πολύ για την σχέση τους. Ο χωρισμός τους ήρθε το 2007.

2. Μιμή Ντενίση – Πασχάλης Τσαρούχας

Περίπου 23 χρόνια πέρασαν από τότε. Ελάχιστοι είναι αυτοί που μπορεί να το θυμούνται. Το ζευγάρι μάλιστα φιλοξενήθηκε για αρκετό καιρό στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή “Your Face Sounds Familiar”. Εκείνη στην κριτική επιτροπή και εκείνος διαγωνιζόμενος.

3. Νίκος Οικονόμου – Άννα Δρούζα

Έχουν μαζί μια 19χρονη πλέον κόρη. Παντρεύτηκαν το 2001 και χώρισαν σύντομα, πλέον ο καθένας έχει φτιάξει διαφορετική οικογένεια.

4. Νίκος Καρβέλας – Ζέτα Δούκα

Το πιο αταίριαστο ίσως από τα ζευγάρια που υπήρξαν ποτέ στην showbiz. Στις αρχές της δεκαετίας του 90′ έμειναν μαζί περίπου πέντε χρόνια. Έχουν κρατήσει μέχρι σήμερα πολύ καλή σχέση.

5. Σάκης Ρουβάς – Rebecca Wang

Πριν μπει στη ζωή του Σάκη Ρουβά η γυναίκα της ζωής του, Κάτια Ζυγούλη, είχε μια σύντομη σχέση με την διάσημη ασιάτισσα τραγουδίστρια Rebecca Wang. Είχαν πάρει μέρος στην Εurovision την ίδια χρονιά.

6. Σμαράγδα Καρύδη – Σταύρος Ξαρχάκος

Υπήρξαν για πολλά χρόνια ζευγάρι, περίπου δέκα. Παρ ‘όλα αυτά κατάφεραν και κράτησαν μακριά από τα φώτα την ιδιωτική τους ζωή.

7. Ζέτα Μακρυπούλια – Κώστας Αλιμπέρτης

Η Ζέτα ήταν τότε έφηβη και ανερχόμενη και αυτός πολύ γνωστός στο κοινό. Η σχέση τους κράτησε για πολλά χρόνια και αμέσως μετά μπήκε στη ζωή της ο Αντώνης Ρέμος.

8. Μαρί Κωνσταντάτου – Στέφανος Κορκολής

Η τελευταία γυναίκα του Μίνωα Κυριακού η οποία έφτιαξε ξανά την ζωή της πλέον, ήταν κάποτε ζευγάρι με τον Στέφανο Κορκολή. Περίπου το 1991 υπήρξαν και αρραβωνιασμένοι.

9. Δούκισσα Νομικού – Χρήστος Χολίδης

Για δύο χρόνια έμεινε μαζί το πανέμορφο ζευγάρι. Τελικά οι δρόμοι τους χώρισαν το 2013 και ο καθένας έχει ξαναφτιάξει την ζωή του.

10. Άλκης Κούρκουλος – Τάνια Τσανακλίδου

Στην δεκαετία του 90′ ήταν ζευγάρι για πέντε χρόνια, με αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις