Βουλευτικές Εκλογές 2023: Σύνθεση ψηφοδελτίου ΚΚΕ για την B’ Θεσσαλονίκης

Β’ Θεσσαλονίκης – Η σύνθεση του ψηφοδελτίου των υποψήφιων βουλευτών του κόμματος του ΚΚΕ για τις βουλευτικές εκλογές στις 21-5-2023

 

Αφεντουλίδου – Αλμπάνη Κωνσταντίνα, απόφοιτη της Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ. Ιδιωτική υπάλληλος, γραμματέας του Συνδικάτου Ιματισμού και Δέρματος Κεντρικής Μακεδονίας.

Καινουργιάκη Στέλλα, απόφοιτη Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος μεταπτυχιακού. Συμβασιούχος στο ΑΠΘ και παράλληλα ωρομίσθια εκπαιδευτικός σε ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ και σε δημόσια ΙΕΚ. Μέλος ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πυλαίας.

Κυγιάκης Χρήστος, εργαζόμενος σε αποθήκη σούπερ μάρκετ. Αντιπρόεδρος της Ενωσης Εμποροϋπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης.

Κυριαζίδης Χάρης, εργαζόμενος σε εταιρεία τροφίμων. Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Τροφίμων – Ποτών Κεντρικής Μακεδονίας, εκλεγμένος στην Ομοσπονδία Τροφίμων και στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Λυμπερίδου Χριστίνα, εργαζόμενη στον Επισιτισμό, τελειόφοιτη του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΑΠΘ.

Μαάιτα Τζαμάλ – Οδυσσέας, διδάκτορας του Τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ. Συμβασιούχος καθηγητής στο Τμήμα Φυσικής του ΔΙΠΑΕ. Δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη. Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πανοράματος, μέλος του ΔΣ της Ενωσης Γονέων Πυλαίας – Χορτιάτη.

Μακρή Χαρά, απόφοιτη του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Επαγγελματίας στον κλάδο της διανομής και εμπορίας τροφίμων.

Πολυκάρπου Σίσσυ, απόφοιτη Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής ΑΠΘ. Διδάσκει στο 3ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου. Μέλος του ΔΣ της Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Νομαρχιακού Τμήματος Θεσσαλονίκης της ΑΔΕΔΥ (ΕΔΟΘ).

Στεφανίδης Κοσμάς, αγρότης. Γραμματέας του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ως τεχνικός ήχου. Αντιπρόεδρος του ΔΣ της Ενωσης Γονέων δήμου Θερμαϊκού.

Στολτίδης Λεωνίδας, βουλευτής του ΚΚΕ στη Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Μηχανικός τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Εκλεγμένος στη διοίκηση της ΓΣΕΕ, του ΕΚΘ και της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον ΟΤΕ.

Τσουραλάκης Αλέξανδρος, δασεργάτης. Γραμματέας του Δασικού Συνεταιρισμού Εργασίας «Η ΕΝΩΣΗ» Σταυρού Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Σωματείου Δασεργατών Μακεδονίας – Θράκης. Μέλος του ΓΣ της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων.

Χατζηκυριάκου Λίνα, δικηγόρος. Εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον δήμο Δέλτα.

Σχετικές δημοσιεύσεις