RUN-BIKE-CARE 2023: Δηλώστε συμμετοχή στην διοργάνωση για την στήριξη των καρκινοπαθών

Στις 11  Ιουνίου 2023, «Τρέχουμε- Κάνουμε Ποδήλατο – Ενημερωνόμαστε»!

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών Αθηνών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου, διοργανώνει το RUN-BIKE-CARE στις 11 Ιουνίου 2023. Με σύνθημα «Τρέχουμε πιο Γρήγορα από τον Καρκίνο», επιθυμούμε η δράση αυτή να γίνει θεσμός και να αποτελέσει ένα ακόμα εφαλτήριο στη μάχη κατά του καρκίνου.

          Η 5η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου, είναι μια ημέρα μνήμης όσων νικήθηκαν και γιορτής για όλους τους επιζώντες. Παίρνοντας τη σκυτάλη από την 3η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα του Ποδηλάτου, σας καλούμε να φορέσουμε τις μπλούζες και τα σακίδια μας, να ανέβουμε ξανά στα ποδήλατά μας και να στείλουμε τις  φωτογραφίες μας ως ένα μήνυμα ενσυναίσθησης και αισιοδοξίας για τη συνολική αντιμετώπιση της ασθένειας, αλλά και ενδυνάμωσης όλων των μικρών και μεγάλων μαχητών. Επιθυμούμε, μέσα από αυτή τη δράση, να συναντηθούμε, να μοιραστούμε όμορφες στιγμές, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα κοινό καλό.

            Η αφετηρία και ο τερματισμός μας φέτος θα είναι η Αίγλη του Ζαππείου, για όσους θέλουν να μας γνωρίσουν και να κάνουμε μαζί τη διαδρομή  των 5km του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας, με το ποδήλατό τους, τρέχοντας ή με τα πόδια.

 Μπορεί να συμμετάσχει κάθε άτομο ή ομάδα, κυριολεκτικά από όπου θέλει, είτε μένει στην Αθήνα, είτε στην επαρχία, αρκεί να δηλώσει συμμετοχή στο site του Συλλόγου μας, να λάβει το συλλεκτικό υλικό μας και να ανεβάσει φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα, χρησιμοποιώντας το hashtags #ridebikecare.

Απαραίτητες προϋποθέσεις: το κέφι και η θέληση για προσφορά στον άνθρωπο που νοσεί, στο περιβάλλον του και στο σύνολο της κοινωνίας.

Πέραν της προώθησης των ζητημάτων γύρω από την ασθένεια και την ενεργοποίηση των πολιτών στη μάχη ενάντιά της, με αυτή τη δράση αποσκοπούμε και στην ενίσχυση του «ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ». Το πρόγραμμα αυτό αφορά τη στήριξη ογκολογικών ασθενών σε κοινωνικό, ψυχολογικό και νοσηλευτικό επίπεδο στο σπίτι, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Για την υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας, η υποστήριξή σας θα αποτελέσει θεμέλιο λίθο.

Τέλος, θα θέλαμε να ζητήσουμε τη συμβολή σας για την καλύτερη ενημέρωση και προβολή της δράσης μας, μέσω των καναλιών επικοινωνίας του Δήμου σας.

Ραντεβού  λοιπόν, στις 11 Ιουνίου και ώρα 09:00,  για να τρέξουμε για τη ζωή που κερδήθηκε μέσα από τις προσωπικές μάχες των ασθενών και των φροντιστών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο site του συλλόγου μας www.anticancerath.gr , ή επικοινωνήστε στο 210 6468222.

Υπεύθυνη:

Γκερέκου Μαρία , Υπεύθυνη Διοίκησης και Επικοινωνίας Κ.Ε.Φ.Ι.

210 6468222 (εσωτ.24),

mgkerekou@anticancerath.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις