Θαλασσινά μπάνια και εκδρομές για τα ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης

Από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου ξεκινούν τα επιδοτούμενα θαλασσινά μπάνια από τα Κ.Α.Π.Η. (Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων) του Δήμου Θεσσαλονίκης στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής.

Τα θαλασσινά μπάνια θα γίνουν σε τρία δεκαήμερα, εκτός Σαββατοκύριακου και Αργιών και σε αυτά θα συμμετέχουν 400 μέλη των Κ.Α.Π.Η.

Συγκεκριμένα κάθε μέλος θα επιλέγει ένα δεκαήμερο από τα παρακάτω:

10 – 21 Ιουλίου
24 Ιουλίου – 4 Αυγούστου
7-21 Αυγούστου

Αν υπάρχει διαθεσιμότητα, τα μέλη μπορούν να λάβουν μέρος και σε δεύτερο δεκαήμερο. Το κόστος συμμετοχής σε κάθε δεκαήμερο ανέρχεται στα 20 ευρώ. Κάθε μέλος των ΚΑΠΗ πρέπει να είναι οικονομικά τακτοποιημένο προκειμένου να συμμετέχει στις δράσεις ενώ εγγραφές μελών πραγματοποιούνται στα κατά τόπους Κ.Α.Π.Η.

Απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής:

  1. Υπεύθυνη δήλωση (παρέχεται στο ΚΑΠΗ)
  2. Ιατρική γνωμάτευση από παθολόγο ή καρδιολόγο
  3. Εκκαθαριστικό εφορίας

Μόλις επέστρεψαν από τη Λήμνο
Τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Θεσσαλονίκης μόλις επέστρεψαν από την τετραήμερη εκδρομή τους στη Λήμνο και ετοιμάζονται για νέες εξορμήσεις στην Αθήνα, τη Βουλγαρία, τον Βόλο, τα Καλάβρυτα και το Καρπενήσι μέχρι το τέλος του έτους. Ταυτόχρονα στα Κ.Α.Π.Η πραγματοποιούνται πολιτιστικές και αθλητικές εξορμήσεις σε μουσεία και υπαίθριους χώρους της πόλης ενώ τακτικά γίνονται και εξετάσεις για προβλήματα υγείας της τρίτης ηλικίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις